Αστυνομικοί στο Σικάγο σκότωσαν κατά λάθος μητέρα πέντε παιδιών

Αστυνομικοί στο Σικάγο σκότωσαν κατά λάθος μητέρα πέντε παιδιών

Μία μητέρα πέντε παιδιών και ένας 19χρονος έπεσαν νεκροί από πυρά ενός αστυνομικού κατά τη διάρκεια επέμβασης της αστυνομίας του Σικάγο σε οικογενειακό διαπληκτισμό.

Σύμφωνα με το NBC τα θύματα είναι δύο Αφροαμερικανοί, η 55χρονη Bettie Jones μητέρα πέντε παιδιών και ο Quintonio LeGrier, ένας 19χρονος φοιτητής.

Σε ανακοίνωση, η αστυνομία δήλωσε ότι παρενέβη στην συνοικία West Erie στις 4:25 τα ξημερώματα έπειτα από κλήση που δέχτηκε για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας. Κατά την άφιξή τους "οι αστυνομικοί βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα επιθετικό άτομο και ένας από αυτούς χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει το όπλο του, τραυματίζοντας θανάσιμα δύο άτομα".

"Μια 55χρονη γυναίκα τραυματίστηκε κατά λάθος και αργότερα εξέπνευσε", ανέφερε η αστυνομία η οποία εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στους φίλους και τους συγγενείς του θύματος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Chicago Tribune, ο 19χρονος υπέφερε από ψυχικές διαταραχές και απειλούσε τον πατέρα του με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ, κάτι που ήταν αιτία για να ειδοποιηθεί η αστυνομία.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας τόνισε ότι διεξάγεται έρευνα για τις συνθήκες που οδήγησαν στον θάνατο της γυναίκας.

Δημοφιλή