Διαβάσαμε έναν καζαμία του 2016 και γελάσαμε πολύ με τον ονειροκρίτη

Woman in warehouse with globe made of balloons
Woman in warehouse with globe made of balloons

Αγοράσαμε ένα σούπερ Καζαμία για το καλό (στο εξώφυλλο έλεγε ότι «Περιέχει ευχή βασκανίας και ευχή για κάθε ασθένεια»), και πέσαμε πάνω σε έναν ονειροκρίτη. Σε περίπτωση που δεν έχετε ανοίξει καζαμία να σας ενημερώσουμε τι περίπου περιέχει: χρονολογίες που σημάδεψαν τον κόσμο, τηλέφωνα νηστείας, εορτολόγιο που εκτός από παράξενες γιορτές έχει και παράξενες προβλέψεις όπως «ναυάγιο ανοιχτά της Μάλτας», «θάνατος Ιταλού πολιτικού» και «πολιτική δολοφονία στην Άπω Ανατολή» (στις 16 Σεπτεμβρίου θα γίνει αυτό- σας έχουμε προειδοποιήσει), ζώδια, ερωτήσεις «Τι ήταν άραγε οι Αμαζόνες της μυθικής ιστορίας μας;», ανέκδοτα και άρθρα με κείμενα όπως «ασυνήθιστες χρήσεις της εφημερίδας» («Σκοτώστε τα ζιζάνια στην αυλή)

Ξεχωρίσαμε τον (μάλλον απαισιόδοξο) ονειροκρίτη και σας παραθέτουμε 8 χαρακτηριστικά και μάλλον αλλόκοτα παραδείγματα από τις σελίδες του

Εγκυμοσύνη- Έγκυος

Εάν ονειρευτείτε ότι είστε έγκυος , ο ονειροκρίτης λέει πως συμβολίζει μια πτυχή του εαυτού σας ή κάποια πτυχή της προσωπικής σας ζωής που μεγαλώνει και αναπτύσσεται. Ενδέχεται να μην είστε έτοιμοι να το συζητήσετε ή να κάνετε κάτι γι’ αυτό. Αυτό μπορεί να εκπροσωπεί και τη γέννηση μιας νέας ιδέας, κατεύθυνσης, έργου ή στόχου

Γύμνια

Αν δείτε στο όνειρο σας ότι δεν φοράτε ρούχα , είναι προμήνυμα για σκάνδαλα κι επιπόλαιες συναλλαγές.

Καράβι

Αν δείτε στο όνειρο σας καράβια, προβλέπονται για σας τιμές και απρόσμενη κοινωνική άνοδος.

Υπογραφή

Εάν δείτε την υπογραφή σας στο όνειρό σας, δείχνει τη συμφωνία και την αποδοχή σας για μια συγκεκριμένη κατάσταση. Παίρνετε την ευθύνη στα χέρια σας. Ο ονειροκρίτης λέει επίσης ότι είναι μια ένδειξη της αποδοχής σας.

Χαρτονομίσματα

Αν δείτε πως βρήκατε ένα πακέτο με χαρτονομίσματα και πως μια νέα γυναίκα το διεκδικεί, σημαίνει ότι θα έχετε απώλεια σε κάποια επιχείρηση εξαιτίας της παρεμβολής μιας φίλης σας. Μετά από αυτό το όνειρο πρέπει να προσέξετε πως θα ξοδέψετε τα χρήματα σας.

Νερό

Καθαρό νερό στο όνειρο, σημαίνει χαρά, ευημερία και ικανοποιηση. Αν τα νέρα είναι θολά και βορβορώδη, υπάρχει κίνδυνος δυστυχίας. Εάν τα νερά πλημμυρίζουν το σπίτι σας, δείχνουν ότι με δυσκολία θα αντισταθείτε στο πονηρό, εκτός και δείτε το νερό να κατεβαίνει , οπότε θα υποκύψετε σε επικίνδυνο πειρασμό.

Παπάς

Αν ονειρευτείτε πως είδατε παπά ο ονειροκρίτης λέει πως σημαίνει ατυχείς αλλαγές και δυσάρεστα ταξίδια. Αν δείτε πως ένας παπάς σας παροτρύνει σε κάτι, σημαίνει πως ένα ύπουλο πρόσωπο θα σας σπρώξει σε κακή πράξη. Αν ονειρευτείτε πως είστε παπάς, σημαίνει πως θα καταπατήσετε τα δικαιώματα άλλων.

Ψείρες

Αν δείτε ψείρες στον ύπνο σας ο ονειροκρίτης λέει να περιμένετε στεναχώρια. Αν ονειρευτείτε ψείρες πάνω σε ζώα, είναι σημάδι απώλειας και πείνας. Το να δείτε πως είχατε ψείρες πάνω σας θα σας κάνει αντιπαθητικούς στον κύκλο σας.

Γυναίκα

Αν δείτε γυναίκες στον ύπνο σας, σημαίνει ραδιουργία. Το να ονειρευτείτε μια διαφωνία με γυναίκα σημαίνει ότι θα σας ξεγελάσουν