Με Μπουονανότε στη Λιβαδειά

Με Μπουονανότε στη Λιβαδειά
sport24

Ήδη από χθες (4/1) ο Ντιέγκο Μπουονανότε είχε δείξει πως αισθάνεται πολύ καλύτερα και πως πλέον δεν έχει τις ζαλάδες που τον άφησαν εκτός αποστολής στο ματς με τον Πλατανιά. Και στη σημερινή (5/1) τελευταία προπόνηση πριν από το ματς με τον Λεβαδειακό, έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα χωρίς πρόβλημα.

Επομένως, ο Γκουστάβο Πογέτ τον συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή, που το απόγευμα θα αναχωρήσει οδικώς για την Λιβαδειά. Αντίθετα ο Ουρουγουανός τεχνικος θα αφήσει στην Αθήνα τον Θέσαρ Άρθο και τον Ροντρίγκο Γκάλο.

Τον Ισπανό διότι ταλαιπωρείται από τραυματισμό και τον Βραζιλιάνο διότι χρειάζεται ανάσες μιας και έχει παίξει και στα 16 ματς πρωταθλήματος και μάλιστα 90άλεπτα. Άλλωστε στο παιχνίδι κυπέλλου θα ξεκινήσει τον Μιχάλη Μπακάκη στο δεξί άκρο της άμυνας.

Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με τον Λεβαδειακό: Ανέστης, Ντούνης, Μπακάκης, Σοϊλέδης, Σβάρνας, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Κορδέρο, Βάργκας, Σιμόες, Γιόχανσον, Φαγέ, Μάνταλος, Μπουονανότε, Μπαρμπόσα, Πλατέλλας, Τζεμπούρ, Αραβίδης

Πηγή sport24.gr

Δημοφιλή