Ζιντάν: «Μη με συγκρίνετε με τον Γκουαρδιόλα»

Ζιντάν: «Μη με συγκρίνετε με τον Γκουαρδιόλα»
contra

Ύστερα από την πρωινή αποθεωτική υποδοχή, ο Ζινεντίν Ζιντάν παραχώρησε την πρώτη συνέντευξη Τύπου ως προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Γάλλος τεχνικός αναφέρθηκε στους στόχους του, το στυλ παιχνιδιού που θέλει να προσδώσει στην ομάδα, ενώ απέφυγε τη σύγκριση με τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Oι πρώτες εντυπώσεις είναι καλές, αλλά κρατήστε στο μυαλό σας πως ένας προπονητής δεν είναι ποτέ έτοιμος, όμως

είμαι ενθουσιασμένος».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στους παίκτες του: «Το μήνυμα που έχω για τους παίκτες μου είναι ένα: δουλειά και ένταση».

Για το νέο ρόλο του: «Είμαι υπεύθυνος για την ομάδα και αυτό που μ' ενδιαφέρει είναι να πηγαίνει καλά και να βρίσκομαι κοντά στους παίκτες. Πάντα λέω πως το πιο σημαντικό είναι να κάνεις ό,τι θεωρείς καλύτερος για σένα και την ομάδα σου».

Για τους στόχους του: «Έχω υπάρξει ποδοσφαιριστής και πιστεύω πως το σημαντικότερο πράγμα είναι η ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Θέλω απλά να κερδίσω τίτλους».

Για το Ράφα Μπενίτεθ: «Θέλω να ευχαριστώ τον Μπενίτεθ για τον επαγγελματισμό του, όμως όλοι ξέρουμε πως είναι το ποδόσφαιρο».

Σε ερώτηση για τον Πεπ Γκουαρδιόλα, απάντησε: «Φανταστικός ο Γκουαρδιόλα, μην μας συγκρίνεται».

Για το στυλ παιχνιδιού: «Θα προσπαθήσω να φέρω μία προσωπική υπογραφή στην ομάδα, με ένα διαφορετικό στυλ παιχνιδιού, πιο διασκεδαστικό απ' αυτό που βλέπαμε έως τώρα».

Πηγή contra.gr

Δημοφιλή