Ξένοι στην ίδια πόλη Μεϊμαράκης – Μητσοτάκης. Εν αναμονή της απόφασης Τζιτζικώστα

Ξένοι στην ίδια πόλη Μεϊμαράκης – Μητσοτάκης. Εν αναμονή της απόφασης Τζιτζικώστα
sooc

Ξένοι στην ίδια πόλη Μεϊμαράκης – Μητσοτάκης. Εν αναμονή της απόφασης Τζιτζικώστα

Την ώρα που όλα τα φώτα είναι στραμμένα στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας εκεί όπου ο Απόστολος Τζιτζικώστας θα ανακοινώσει την στήριξη ή την "υποψία" στήριξης σε έναν από τους δυο μονομάχους, Βαγγέλης Μεϊμαράκης και Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο των εξελίξεων, πραγματοποιώντας μια ιδιότυπη ... απόβαση στην Θεσσαλονίκη ερίζοντας τα μέγιστα δυνατά οφέλη από τους 101.134 εκλογείς της Β. Ελλάδας.

Εν αναμονή και των δηλώσεων Τζιτζικώστα έχουν ήδη φουντώσει τα σενάρια για την τελική του στάση, έστω και αν οι περισσότερες πληροφορίες συγκλίνουν ότι αναμένεται να προτρέψει τους ψηφοφόρους του σε ψήφο κατά συνείδηση.

Η μακρά σύσκεψη της Δευτέρας,του επιτελείου του Απόστολου Τζιτζικώστα ταν αρκετή για να δώσει τροφή σε σενάρια και παρασκηνιακές ζυμώσεις, με τις πληροφορίες να δίνουν και να παίρνουν.

Μέσα σε αυτό το κλίμα αργά το απόγευμα έφταναν στα δημοσιογραφικά γραφεία φήμες για μια έμμεση στήριξη του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη σε μια προσπάθεια να αποκαταστήσει τις ήδη κακές σχέσεις του με την καραμανλική πτέρυγα και άλλες πληροφορίες να μιλούν για αποχωρήσεις στελεχών προς την πλευρά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Τα πράγματα θα ξεκαθαρίσει ο ίδιος ο κ.Τζιτζικώστας με την δημόσια τοποθέτηση του, η οποία στην περίπτωση που δεν θα αποτελεί μια ανοιχτή ονομαστική στήριξη υπέρ ενός εκ των μαχών, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα περάσει από το μικροσκόπιο των απανταχού "ερμηνευτών" προκείμενου να επιχειρήσουν να αποκρυπτογραφήσουν λέξη - λέξη σε ποιον θα κλείνει το μάτι.

Όπως και να έχει πάντως, η στάση του κ.Τζιτζικώστα θα γείρει την πλάστιγγα στην τελική ευθεία των γαλάζιων εκλογών, με δεδομένο ότι στην περιφέρεια Θεσσαλονίκης ήρθε πρώτος σε σταυρούς και με δεδομένη την στήριξη του Άδωνι Γεωργιάδη στον Κυριάκο Μητσοτάκη στην συγκεκριμένη περιφέρεια, μπορεί να κρίνει πολλά...

Δημοφιλή