Το τελευταίο post στο Facebook ενός 31χρονου γίνεται viral μετά τον τραγικό του θάνατο την Πρωτοχρονιά

Το τελευταίο post στο Facebook ενός 31χρονου γίνεται viral μετά τον τραγικό του θάνατο την Πρωτοχρονιά
Facebook

Ο 31χρονος Matthew DeRemer σκοτώθηκε την Πρωτοχρονιά στην περιοχή Largo στη Φλόριντα των ΗΠΑ, από μεθυσμένο οδηγό που έπεσε με φόρα πάνω στη μοτοσικλέτα του.

Λίγες ώρες νωρίτερα, είχε ανεβάσει ένα post στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook που είναι αναμφίβολα συγκινητικό.

Στο άκουσμα των δυσάρεστων νέων, οι φίλοι του Matthew άρχισαν να μοιράζονται τη τελευταία του εμπνευσμένη δημοσίευση στο Facebook.

Last day of 2015!!!! For me I'll be meditating through all I do, on this entire year. I've lost, I've gained, family is...

Δημοσιεύτηκε από Matthew DeRemer στις Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2015

Η δημοσίευση έγραφε:

Τελευταία μέρα του 2015!!!! Προσωπικά θα διαλογιστώ όσα έχω κάνει μέσα στη χρονιά. Έχω χάσει, έχω κερδίσει, η οικογένεια είναι πιο κοντά και ενωμένη παρά ποτέ, αγαπημένοι χάθηκαν, και νέοι φίλοι βρέθηκαν. Έχουν υπάρξει πολλές φορές που βρέθηκα στα γόνατα να προσεύχομαι για ώρες και άλλες φορές που καθοδηγούσα μια ομάδα ανθρώπων στην προσευχή, η πίστη μου (που αγαπώ να μοιράζομαι) είναι μια καθημερινή αφύπνιση (για μένα) ότι οι άνθρωποι, οι ζωές, και οι περιστάσεις μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο με τον καιρό. Κοιτάζω πίσω στο 2015 και τις μεγάλες προκλήσεις που ξεπέρασα, που μοιράστηκα με άλλους, και για ακόμη μια φορά ξαναβρήκα τον εαυτό μου...Θέλω να σας πω ευχαριστώ και καλωσόρισες 2016, έχουμε δουλεία να κάνουμε! Στην πραγματικότητα δε ξέρω που θα καταλήξω απόψε, αλλά ξέρω που πρέπει να βρίσκομαι.

Φίλοι του συγκινήθηκαν με τα λόγια του

Οι αρχές ανέφεραν ότι ο Matthew DeRemer χτυπήθηκε από τον 59χρονο Steven Clarke, που ήταν υπό την επήρεια μέθης και οδηγούσε το αυτοκίνητό του, όταν χτύπησε την μοτοσυκλέτα του 31χρονου. Ο 59χρονος συνελήφθη και κατηγορείται για ανθρωποκτονία.

Η ανάρτηση του 31χρονου έχει μοιραστεί πάνω από 1000 φορές και θα συνεχίσει να συγκινεί τις ζωές των ανθρώπων που το συναντούν.

Δημοφιλή