ΕΙΔΗΣΕΙΣ
06/01/2016 12:02 EET | Updated 06/01/2016 12:02 EET

Αναζωπυρώνεται η κόντρα στη ΝΔ λίγο πριν από τις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου

Eurokinissi

Την αντίδραση του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Ανδρέα Παπαμιμίκου προκάλεσαν οι δηλώσεις νωρίτερα στον Σκάι του υποψηφίου για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλη Μεϊμαράκη ο οποίος μεταξύ άλλων τον χαρακτήρισε ως έναν κακό γραμματέα που διέλυσε το κόμμα.

Από την πλευρά του ο κ. Παπαμιμίκος κάλεσε σε δημόσιο διάλογο, είτε στα κομματικά όργανα είτε αλλού τον κ. Μεϊμαράκη με στόχο, όπως λέει «να ειπωθούν πολλές αλήθειες».

Ειδικότερα απαντώντας στα υποτιμητικά σχόλια του κ. Μεϊμαράκη προς το πρόσωπό του με μήνυμά του στο facebook ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ επισημαίνει πως «όταν ένας πρώην πρόεδρος και νυν υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας (με 40 χρόνια στην πολιτική) αποκαλεί δημόσια το γραμματέα του κόμματος “πορτιέρη”, ας μην μας κάνει εντύπωση γιατί οι πολίτες έχουν γυρίσει τις πλάτες στη Νέα Δημοκρατία και έχουν απαξιώσει το πολιτικό σύστημα».

Ο κ. Παπαμιμίκος επισημαίνει πως προσωπικά έχει μάθει στην πολιτική να δίνει μάχες με σεβασμό και επιχειρήματα και για αυτό προσκαλεί τον κ. Μεϊμαράκη, άμεσα, είτε σε συνεδρίαση κάποιου οργάνου του κόμματος, είτε ακόμα και σε δημόσιο βήμα, σε ένα διάλογο με πολιτικά επιχειρήματα για όσα έχει πει κατά καιρούς.

«Ηρθε η ώρα να ειπωθούν πολλές αλήθειες, εκεί ας βγάλουν τα συμπεράσματα τους τα μέλη της ΝΔ και οι πολίτες» δήλωσε χαρακτηριστικά τονίζοντας πως μέχρι τότε δεν θα ακολουθήσει τον κ. Μεϊμαράκη σε αυτό τον δρόμο που έχει επιλέξει.

Όταν ένας πρώην Πρόεδρος και νυν υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας (με 40 χρόνια στην πολιτική) αποκαλεί δημόσια τ...

Δημοσιεύτηκε από Ανδρέας Παπαμιμίκος στις Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2016