Βρετανία: Ιερόδουλη επέτρεπε στους πελάτες της να βιάζουν τις ανήλικες κόρες της

Βρετανία: Ιερόδουλη επέτρεπε στους πελάτες της να βιάζουν τις ανήλικες κόρες της
Devon and Cornwall Police WA57AAF
Devon and Cornwall Police WA57AAF
didbygraham/Flickr

Ιερόδουλη στη Βρετανία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών με την κατηγορία ότι επέτρεπε στους πελάτες της να κακοποιούν τις ανήλικες κόρες της.

Η απίστευτη υπόθεση εκδικάστηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Πλίμουθ. Σύμφωνα με τον Independent, η μητέρα, το όνομα της οποίας δεν δόθηκε στην δημοσιότητα, κρατούσε φυλακισμένες τις κόρες της για μέρες στα υπνοδωμάτιά τους, τις χτυπούσε με ξύλα μπαμπού και πολλές φορές τις ανάγκαζε να τρώνε γατοτροφή και να πίνουν τα ούρα τους.

Από μικρή ηλικία τα κορίτσια υφίσταντο σεξουαλική κακοποίηση από τους συντρόφους και τους πελάτες της μητέρας τους, η οποία εργαζόταν ως ιερόδουλη. Η τελευταία είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για οκτώ υποθέσεις που αφορούσαν κακοποίηση ζώων την περίοδο 1976 και 1988, όμως η κακοποίηση των παιδιών της βγήκε στο φως μόλις το 2014.

Σύμφωνα με τον Independent, τα φριχτά βασανιστήρια περιέγραψε στους αστυνομικούς μία από τις κόρες, η οποία αποφάσισε να καταγγείλει την μητέρα της. Ένα από τα κορίτσια μάλιστα φέρεται να είχε αποπειραθεί να αφαιρέσει την ζωή της σε ηλικία επτά ετών.

Η 70χρονη πλέον μητέρα καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης πέντε ετών, ενώ στην φυλακή οδηγήθηκε και ένας 60χρονος άνδρας ονόματι Raymond Williams, ο οποίος κακοποιούσε συστηματικά τα κορίτσια. Η ποινή που θα εκτίσει είναι τριετής. Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα βρισκόταν και ένας 57χρονος άνδρας, όπως ο ίδιος έφυγε από την ζωή πριν διεξαχθεί η δίκη.

Δημοφιλή