Η Άντζυ Σαμίου «ξεσπαθώνει» κατά του Τσίπρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αν και δήλωνε υποστηρικτής του

Η Άντζυ Σαμίου «ξεσπαθώνει» κατά του Τσίπρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αν και δήλωνε υποστηρικτής του
eurokinissi

Μπορεί να ήταν από τα πρόσωπα που είχαν στηρίξει τον Αλέξη Τσίπρα πριν από περίπου ένα χρόνο αλλά όπως φαίνεται έχει περάσει πλέον στην κατηγορία των απογοητευμένων. Πρόκειται για την τραγουδίστρια Άντζι Σαμίου η οποία επικρίνει ανοιχτά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις επιλογές της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού.

Σε ένα τελευταίο της post στον λογαριασμό της στο Facebook δηλώνει: «Οι ευκαιρίες δόθηκαν..... οι ελπίδες δεν δικαιώθηκαν....όπου φτωχός κι η μοίρα του.... Όνειρο ήταν και πάει..... σαν προδομένος έρωτας που σε αφήνει με την πίκρα και τη θλίψη, και κατόπιν με την οργή της ψεύτικης υπόσχεσης.... Πόσο ωραίο θα ήταν αν ήταν αληθινό! Αλλά όπως λένε "ήταν πολύ καλό για νάναι αληθινό"..... Δεν θα πιστέψω ποτέ ξανά ωραία λόγια και γλυκά χαμόγελα..... από κανέναν! Έδωσα πίστωση χρόνου μα βλέπω πως είναι μάταιο.....όποιος αντέχει ακόμη ας μη ξοδέψει τις τελευταίες του ανάσες σε χειροκροτήματα και επευφημίες..... δεν είμαστε ηλίθιοι, έχουμε και μια αξιοπρέπεια......αν την έχουμε ακόμη!».

Οι ευκαιρίες δόθηκαν..... οι ελπίδες δεν δικαιώθηκαν....όπου φτωχός κι η μοίρα του.... Όνειρο ήταν και πάει..... σαν προ...

Δημοσιεύτηκε από Samiou Angie στις Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2016

Από την παράγραφο αυτή βέβαια δεν προκύπτει πως αναφέρεται στην κυβέρνηση αλλά αν διαβάσει κανείς πως απαντά στα σχόλια που ακολούθησαν αντιλαμβάνεται πως η ανάρτηση αφορά την κυβέρνηση.

«...επειδή δεν έχουμε πολλοί να πληρώσουμε το χαράτσι των τελών κυκλοφορίας, θα τιμωρηθούμε με τον διπλασιασμό του χαρατσίου όπως και παλιά με τις κακές κυβερνήσεις, η θα μας απαγορευτεί να κυκλοφορούμε τα αυτοκίνητα μας..... μεγαλύτερο φασισμό από αυτό και αναλγησία δεν έχω! Εμένα το αυτοκίνητο μου έχει σώσει τη ζωή, αλλά και λόγω υγείας μου είναι απαραίτητο για να μετακινηθώ, αλλά όχι δεν ενδιαφέρει καθόλου και κανέναν από αυτούς που μου υποσχέθηκαν κοινωνική δικαιοσύνη..... το ίδιο ισχύει για ΕΝΦΙΑ κλπ...... τα δικά μου όρια ξεπεράστηκαν».

«...και οι εξωγήινοι να τον ψήφισαν δεν είναι αυτό που με αφορά....εγώ είμαι ένας πολίτης στο χείλος του γκρεμού και μου δόθηκε υπόσχεση πως δεν θα με αφήσουν να πέσω....αυτό με νοιάζει, και με νοιάζει όχι για την πάρτη μου, αλλά για όλους!».

δεν είχα τη στήριξη που θα έπρεπε από μια κυβέρνηση που στηρίζει υποτίθεται το λαό! Εγώ που επειδή είχα δημοσιότητα θεωρούμαι προνομιούχα, δεν διαφέρω όμως από τον άπλό πολίτη που ξυπνά και κοιμάται με τη θηλιά στο λαιμό! Πρώτα ο λαός!!!! Αυτό έπρεπε να είναι κι αλήθεια, κι όχι μόνο προεκλογικό σύνθημα. Δεν είμαι αριστερή, δεν πίστεψα ποτέ σε κανένα κόμμα , δεν προδίδω καμιά ιδεολογία και φαίνεται πως είχα δίκιο....Ίσως σε βάθος χρόνου να γίνουν κάποια πράγματα από την κυβέρνηση που θα ωφελήσουν τη χώρα, αλλά μέχρι τότε πολλοί θα έχουν πηδήξει από μπαλκόνια γιατί δεν είχαν λεφτά να πληρώσουν τα αυτονόητα.

Δημοφιλή