ΚΟΙΝΩΝΙΑ
08/01/2016 02:27 EET | Updated 08/01/2016 02:28 EET

Αγωνία για τον 4χρονο που απήχθη από τον συζυγοκτόνο πατέρα του. Τα «κλειδιά» των ερευνών

Χαμόγελο του Παιδιού

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το θρίλερ της εξαφάνισης του 34χρονου συζυγοκτόνου L.J., ο οποίος καταζητείται από το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης.

Πρόκειται για τον 34χρονο Αλβανό, ο οποίος δολοφόνησε την πρώην σύζυγο του λόγω της «τυφλής» ζήλιας που έτρεφε για εκείνη, άρπαξε το 4χρονο γιο του και εξαφανίστηκε.

Το τελευταίο στίγμα του κινητού του τηλεφώνου που εντοπίστηκε χθες από τους αστυνομικούς δείχνει ότι ο συζυγοκτόνος βρίσκεται ακόμα στην Ελλάδα. Αυτό καθησυχάζει την Αστυνομία που θεωρούσε ότι το επόμενο βήμα του θα είναι να προσπαθήσει να φύγει από τα σύνορα για την πατρίδα του. Οι αστυνομικοί έχουν βρει φωτογραφικό υλικό με το πρόσωπό του μέσω του λογαριασμού που διατηρούσε στο Facebook. Έτσι, έχουν δώσει από μία φωτογραφία του L.J. σε όλους τους ένστολους που συμμετέχουν στις έρευνες και ιδίως σε αυτούς που υπηρετούν στους μεθοριακούς σταθμούς.

Ένα από τα στοιχεία στο οποίο επικεντρώνονται οι αρμόδιοι αξιωματικοί είναι στο ότι ο 34χρονος πάνω στην ταραχή του δεν πήρε μαζί τα ρούχα του γιου του. Έτσι, εκτιμάται ότι θα προσπαθήσει να κάνει κάποιες αγορές απαραίτητων ειδών για το παιδί με αποτέλεσμα να γίνονται στοχευμένες έρευνες σε καταστήματα με είδη παιδικού ρουχισμού.

Ο συζυγοκτόνος συνήθιζε να ανεβάζει στο λογαριασμό του στο Facebook φωτογραφίες με τα παιδιά του, ενώ σε μία από αυτές που είναι πρόσφατη απεικονίζεται μαζί με τους γιους του να σβήνουν μαζί κεράκια τούρτας.

Το χρονικό της τραγωδίας

Η τυφλή ζήλια που έτρεφε για την 41χρονη πρώην σύζυγό του είναι, σύμφωνα με τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., η αιτία της στυγερής δολοφονίας που έγινε στην Χαλκιδική από τον 34χρονο Αλβανό L.J.

O 34χρονος δολοφόνησε την περασμένη Τετάρτη σε κατάσταση αμόκ τη γυναίκα με έξι μαχαιριές, άρπαξε τον 4χρονο γιο τους και εξαφανίστηκε. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το διάστημα που βρισκόταν σε διάσταση με την 41χρονη διαρκώς έβρισκε αφορμές για καυγάδες, καθώς ποτέ δεν αποδέχθηκε το χωρισμό τους. Το αποτέλεσμα ήταν το θύμα να ζει ένα δράμα, το οποίο επηρέαζε και τα δύο παιδιά τους, ηλικίας 4 και 6 ετών.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές της HuffPost Greece, ο Αλβανός έχει ποινικό παρελθόν, καθώς έχει απασχολήσει για παραβιάσεις του νόμου περί όπλων, περί ναρκωτικών και του νόμου περί αλλοδαπών. Ο συζυγοκτόνος αναζητείται από πλήθος αστυνομικών από διάφορες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. με πρωταρχικό στόχο των Αρχών να είναι η διαφύλαξη της σωματικής ακεραιότητας του 4χρονου παιδιού που έχει μαζί του. Η φωτογραφία του δράστη έχει δοθεί στους αστυνομικούς που υπηρετούν στους μεθοριακούς σταθμούς προκειμένου να μη διαφύγει εκτός Ελλάδας. Από το σημείο της δολοφονίας στην περιοχή της Ορμύλιας διέφυγε μαζί με το παιδί με ταξί.

Ο τελευταίος καυγάς

Ο τελευταίος καυγάς του ζευγαριού στάθηκε έγινε το απόγευμα της Τετάρτης και στάθηκε μοιραίος για την άτυχη γυναίκα.

Ο 34χρονος εμφανίστηκε ξαφνικά στο σπίτι της στην Ορμύλια, όπου ζούσε με τα δύο παιδιά της, και άρχισε να φωνάζει και να πετάει αντικείμενα. Σε κατάσταση αμόκ άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα χτυπώντας την με έξι μαχαιριές ρίχνοντας την κάτω αιμόφυρτη. Στη συνέχεια, άρπαξε το ένα από τα δύο παιδιά και εξαφανίστηκε.

Στο χώρο του εγκλήματος μετέβησαν αρμόδια εγκληματολογικά συνεργεία της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Χαλκιδικής. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σημείο βρήκαν την ελληνικής καταγωγής γυναίκα μέσα σε λίμνη αίματος.Ο δράστης είχε προλάβει να εξαφανιστεί.

arpagi paidiou

Sponsored Post