Το HBO ανακοίνωσε την ημερομηνία πρεμιέρας της 6ης σεζόν «Game of Thrones» και τα πλάνα τους για το μέλλον

Το HBO ανακοίνωσε την ημερομηνία πρεμιέρας της 6ης σεζόν «Game of Thrones» και τα πλάνα τους για το μέλλον
HBO

Στις 24 Απριλίου θα μάθουμε όλοι μας πόσο νεκρός είναι ή δεν είναι τελικά ο Jon Snow. Το HBO ανακοίνωσε, επιτέλους, το βράδυ της Πέμπτης την ημερομηνία πρεμιέρας της 6ης σεζόν του «Game of Thrones», κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης χειμερινής συνέντευξης τύπου του Television Critics Association.

Ο πρόεδρος του προγράμματος του HBO, Michael Lombardo, είπε επίσης πως το δίκτυο βρίσκεται σε συζητήσεις για την έβδομη και όγδοη σεζόν της δημοφιλούς σειράς, της οποίας το πρόσφατο φινάλε έκανε ρεκόρ τηλεθέασης τον περασμένο Ιούνιο και κέρδισε Emmy τόσο για το σενάριο όσο και για τη σκηνοθεσία του. Ωστόσο, το κατά πόσο η σειρά θα ξεπεράσει τα βιβλία -μιας και ο George R.R. Martin ανακοίνωσε πως δεν έχει καταφέρει να τελειώσει ακόμα το «Winds of Winter» και το deadline του από το στούντιο έχει λήξει οριστικά- είναι ακόμα άγνωστο.

Αυτό που είναι σίγουρο, πάντως, είναι πως σύμφωνα με τις τελευταίες διαπραγματεύσεις για τα συμβόλαια του καστ, οι βασικοί ηθοποιοί της σειράς (δηλαδή οι Kit Harrington, Peter Dinklage, Lena Headey, Emilia Clarke και Nikolaj Coster-Waldau) θα έχουν γίνει οι πιο ακριβοπληρωμένοι ηθοποιοί της τηλεόρασης μέχρι τον ερχομό της 7ης σεζόν.