ΔΙΕΘΝΕΣ
08/01/2016 04:17 EET

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν γιορτάζει σήμερα τα γενέθλια του χωρίς να ξέρει κανείς πόσο χρονών γίνεται

ASSOCIATED PRESS
In this video image taken from KRT, North Korean leader Kim Jong Un holds up his credential at the Supreme People's Assembly's second meeting of the year, in Pyongyang, North Korea, Tuesday, Sept. 25, 2012. North Korea's parliament convened Tuesday for the second time in six months, passing a law that adds one year of compulsory education for children in the socialist nation, the first publicly-announced policy change under leader Kim. (AP Photo/KRT via AP video) NORTH KOREA OUT

Ο νεότερος Αρχηγός Κράτους παγκοσμίως γεννήθηκε σαν σήμερα στις 8 Ιανουαρίου 1983. Από νωρίς στα βάσανα της πολιτικής ο Κιμ Γιονγκ Ουν διαδέχθηκε τον πατέρα του Κιμ Τζόνγκ-ιλ μετά τον αιφνίδιο θάνατο του τελευταίου, τον Δεκέμβριο του 2011.

Ο τρίτος διάδοχος της Δυναστείας των Ουν μεγάλωσε στην σκιά του πατέρα του. Φήμες λένε ότι σπούδασε, ινκόγκνιτο και αλλάζοντας το όνομα του σε Πακ-Ουν, σε ένα από τα πιο γνωστά σχολεία της Ελβετίας και τιμωρήθηκε όταν πιάστηκε να έχει στην κατοχή του ένα πορνογραφικό περιοδικό. 'Έχει πάθος με το ελβετικό τυρί σε σημείο που ξοδεύει χιλιάδες δεκάδες δολάρια προκειμένου να το εισάγει στην χώρα του, αλλά και με συγκεκριμένης Αμερικάνικης μάρκας αθλητικά παπούτσια.

Μπορεί σήμερα να είναι τα γενέθλια του ηγέτη ο οποίος στις εκλογές που διεξήχθησαν στις 9 Μαρτίου 2014 απέσπασε το 100% των ψήφων, ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει πόσο χρονών γίνεται, καθώς η χρονολογία γεννήσεώς του δεν είναι γνωστή. Το πιθανότερο είναι να γίνεται 33 ετών, δηλαδή να γεννήθηκε το 1983, όμως πολλές πιθανότητες έχουν και οι χρονιές 1982 και 1984, οπότε ο Κιμ να είναι 34 ή 32 ετών. 

Kim

Sponsored Post