Αεροσυνοδοί και επιβάτες αποκαλύπτουν τις πιο περίεργες καταστάσεις που έζησαν στον αέρα

Αεροσυνοδοί και επιβάτες αποκαλύπτουν τις πιο περίεργες καταστάσεις που έζησαν στον αέρα
Man with Flight Attendants
Richard Kolker via Getty Images
Man with Flight Attendants

Αεροσυνοδοί και πελάτες αεροπορικών εταιρειών που ταξιδεύουν συχνά αποκαλύπτουν μερικές από τις πιο...περίεργες συμπεριφορές επιβατών που έχουν συναντήσει και είναι πολλές. Από άτομα που κάπνιζαν κρακ έως και...κεφάλια νεκρών ζώων, όπως τουλάχιστον απάντησαν αρκετοί «πρόθυμοι» όταν το Quora.com έθεσε την ερώτηση.

Περίεργα σεξουαλικά αιτήματα φιγουράρουν μεταξύ των καταστάσεων που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν πολλές αεροσυνοδοί με μια εξ αυτών που απάντησαν να δηλώνει: «Ένας τύπος με ρώτησε εάν μπορούσε να αυνανίζεται ακόμη και κατά τη διάρκεια που ήταν ενεργοποιημένη η ένδειξη που ζητούσε από τους επιβάτες να φορούν τη ζώνη τους».

Η Emily Cohen πάλι, όπως γράφει ο Independent, που είναι τακτική επιβάτιδα αεροπλάνων περιέγραψε πως μια φορά που πετούσε στην πρώτη θέση βρέθηκε αντιμέτωπη με έναν μεθυσμένο συνεπιβάτη. «Υπήρχε ένα ζευγάρι που καθόταν πίσω μου. Η σύζυγος ήταν εμφανώς μεθυσμένη. Φερόταν σαν να ήταν μαστουρωμένη και εξαιτίας της καθυστερούσε η απογείωση. Ο σύζυγός τελικά εξοργίστηκε τόσο πολύ που έδωσε μια γροθιά στο πρόσωπο της. Και τους δύο τους συνόδευσαν άνδρες της ασφάλειας εκτός του αεροπλάνου, με χειροπέδες, ενώ εκείνη είχε βάλει πάω στο μάτι της».

Αντίστοιχα, η Katerina Simms,δηλώνει πως μια φίλη της αεροσυνοδός της είχε αποκαλύψει πως μια επιβάτης είχε χρησιμοποιήσει μια σερβιέτα σαν μάσκα από αυτές που φοράμε τις απόκριες γύρω από τα μάτια. «Κάποια στιγμή μια κυρία ζήτησε μια σερβιέτα και ο επιβάτης επέμεινε πως ήθελε και εκείνος μια. Μόλις τους την έδωσαν έβγαλε το αυτοκόλλητο και τοποθέτησε την πλευρά με την κόλλα πάνω στα μάτια του και αμέσως μετά κοιμήθηκε».

Άλλες περίεργες στιγμές εν πτήσει ήταν αυτές που περιγράφουν επίσης επιβάτες και αεροσυνοδοί με κάποιους να σκουπίζουν το αίμα που έσταζε ένα ντουλάπι αποσκευών που όπως αποκαλύφθηκε μέσα σε αυτό ήταν το κεφάλι μιας αντιλόπης ή έναν νιγηριανό επιβάτη να κουβαλά στο αεροπλάνο τημια μηχανή αυτοκινήτου!

Υπάρχουν όμως και χειρότερα. Όπως επιβάτες που χρησιμοποίησαν το ντουλάπι αποσκευών ως...καλάθι για μωρά. Όπως θυμάται ο Roy Yair μια επιβάτιδα έγινε έξαλλη όταν η αεροσυνοδός έκλεισε το ντουλάπι όπως συνηθίζεται πριν την απογείωση. Η αεροσυνοδός «καθώς περπατούσε στον διάδρομο, πρόσεξε πως ένα ντουλάπι ήταν ακόμη ανοιχτό. Όταν πήγε πάλι να το κλείσει η κυρία που καθόταν από κάτω άρχισε να φωνάζει: Πως περιμένεις να αναπνεύσει το μωρό μου με το ντουλάπι κλειστό;».

Ο δε David Cannon θυμάται μια πτήση για Τέξας κατά την οποία πρόσεξε έναν άνδρα να ανάβει μια πίπα που χρησιμοποιείται για τη χρήση κρακ...