Κάνουμε ζέσταμα για τις Χρυσές Σφαίρες με μερικές από τις καλύτερες προσβολές του οικοδεσπότη Ricky Gervais

Κάνουμε ζέσταμα για τις Χρυσές Σφαίρες με μερικές από τις καλύτερες προσβολές του οικοδεσπότη Ricky Gervais
69th ANNUAL GOLDEN GLOBE AWARDS -- Pictured: Host Ricky Gervais on stage during the 69th Annual Golden Globe Awards held at the Beverly Hilton Hotel on January 15, 2012 -- (Photo by: Paul Drinkwater/NBC/NBCU Photo Bank via Getty Images)
69th ANNUAL GOLDEN GLOBE AWARDS -- Pictured: Host Ricky Gervais on stage during the 69th Annual Golden Globe Awards held at the Beverly Hilton Hotel on January 15, 2012 -- (Photo by: Paul Drinkwater/NBC/NBCU Photo Bank via Getty Images)
NBC via Getty Images

Ελπίζουμε να ξεκουραστήκατε αρκετά αυτό το Σαββατοκύριακο, να έχετε προγραμματίσει ήδη έναν γερό απογευματινό ύπνο και να έχετε ειδοποιήσει το αφεντικό σας πως θα αργήσετε λίγο αύριο στη δουλειά (αν καταφέρατε να πάρετε και ρεπό είστε ήδη οι ήρωές μας) γιατί η τελετή απονομής των Golden Globes 2016 έρχεται απόψε το βράδυ -ή πιο σωστά, τα ξημερώματα της Δευτέρας- πιο επικίνδυνη από ποτέ.

Γιατί «επικίνδυνη»; Μα γιατί το κακό παιδί των Χρυσών Σφαιρών, ο Βρετανός κωμικός Ricky Gervais, επιστρέφει στη θέση του οικοδεσπότη και κανείς, ούτε οι παραγωγοί της τελετής, ούτε οι διάσημοι παρευρισκόμενοι και σίγουρα ούτε οι θεατές, δεν ξέρει τι πρόκειται να ακούσουμε (πάλι) από το στόμα του. Μπορεί το 2011 ο ίδιος να επέμενε πως το Hollywood Foreign Press Association δεν πρόκειται να του προτείνει ξανά την παρουσίαση της λαμπερής βραδιάς, ο Gervais όμως επέστρεψε δυναμικά το 2012 ενώ φέτος θα είναι η τέταρτη φορά που θα αναλαμβάνει το δύσκολο ρόλο του να προσβάλλεις με έξυπνο τρόπο τα μεγαλύτερα αστέρια του Hollywood μπροστά στα μούτρα τους ώστε να αποφεύγεις τις μηνύσεις -και, ίσως, το ξύλο.

Μιας λοιπόν και απόψε αναμένεται να δούμε και να ακούσουμε πολλά, ας κάνουμε ένα μικρό ζέσταμα με μερικές από τις καλύτερες προσβολές που έχει ξεστομίσει ο Ricky Gervais ως οικοδεσπότης των Χρυσών Σφαιρών το 2010, το 2011 και το 2012.

  • «Κοιτάζω όλα τα υπέροχα πρόσωπα που βρίσκονται απόψε εδώ και θυμάμαι τη σπουδαία δουλειά που έγινε αυτή τη χρονιά... από τους πλαστικούς χειρουργούς» (2010)
  • «Η επόμενη κατηγορία δεν είναι ιδιαίτερα διασκεδαστική. Είναι για το σενάριο. Όλοι ξέρουμε πως οι σεναριογράφοι λαμβάνουν υπερβολικά ένσημα στο Hollywood όταν τους αναφέρουν οι ηθοποιοί. Δεν θέλω να συνεχίσω να μιλάω για τους ηθοποιούς, αλλά είναι πιο σημαντικοί, εντάξει; Δεν έχουν σημασία οι λέξεις που λες, σημασία έχει το πόσο όμορφος δείχνεις όταν τις λες» (2010)
  • «Οι ηθοποιοί δεν λατρεύονται μόνο εδώ στο Hollywood αλλά και σε όλο τον κόσμο. Μπορεί να βρίσκεσαι στον τρίτο κόσμο και να πέσει το βλέμμα σου σε έναν σταρ του Hollywood και να σε κάνει αυτόματα να νιώσεις καλύτερα. Μπορεί να είσαι ένα μικρό παιδάκι από την Ασία χωρίς υπάρχοντα και χωρίς λεφτά. Αλλά μπορεί να δεις μια φωτογραφία της Angelina Jolie και να σκεφτείς “μανούλα!”» (2010)
  • «Απόψε θα είναι μια βραδιά με ατελείωτο γλέντι και μεθύσι ή, όπως το αποκαλεί ο Charlie Sheen: πρωινό» (2011)
  • «Ήταν μια σπουδαία χρονιά για τις 3D ταινίες. Το Toy Story, το Despicable Me, το Tron. Ήταν λες και τα πάντα φέτος ήταν τρισδιάστατα. Εκτός από τους χαρακτήρες στον “Τουρίστα”» (2011)
  • Για την ταινία “I Love You Phillip Morris”: «Ο Jim Carrey και ο Ewan McGregor, δύο ετερόφυλοι ηθοποιοί που υποδύονται τους γκέι. Δηλαδή το ακριβώς αντίθετο από κάποιους διάσημους Σαϊεντολόγους. Οι δικηγόροι μου με βοήθησαν να γράψω αυτό το αστείο» (2011)
  • «Ήμουν σίγουρος πως η Χρυσή Σφαίρα για τα ειδικά εφέ θα πήγαινε στην ομάδα που έκανε το ρετούς στην αφίσα του Sex and the City 2» (2011)
  • Προλογίζοντας τον Tom Hanks και τον Tim Allen: «Τι να πω για τους επόμενους δύο παρουσιαστές μας; Ο πρώτος είναι ηθοποιός, παραγωγός, συγγραφέας και σκηνοθέτης του οποίου οι ταινίες έχουν συγκεντρώσει περισσότερα από3.5 εκ. στο box office. Έχει κερδίσει δύο Όσκαρ και τρεις Χρυσές Σφαίρες για τις δυναμικές και ποικίλες ερμηνείες του σε ταινίες όπως τα Philadelphia, Forrest Gump, Castaway, Apollo 13 και Saving Private Ryan. Ο άλλος, είναι ο Tim Allen» (2011)

Για περισσότερη απόλαυση, έχουμε και το κατάλληλο βίντεο:

Δημοφιλή