Kate del Castillo: Η Μεξικανή καλλονή που "κάρφωσε" τον "El Chapo"

Kate del Castillo: Η Μεξικανή καλλονή που "κάρφωσε" τον "El Chapo"

Η Kate del Castillo δεν είναι γνωστή στην Ευρώπη, ωστόσο στην Λατινική Αμερική είναι μια μεγάλη σταρ. Έχει πρωταγωνιστήσει σε σαπουνόπερες όπως το "Muchachitas", το "Ramona" και "La Mentira", σειρές που έχουν μεταδοθεί σε περισσότερες από εκατό χώρες αλλά και σε αμερικανικές σειρές όπως το "American Family" και το "Weeds".

Η del Castillo έγινε ευρέως γνώστη τις τελευταίες ώρες καθώς ήταν από τις ελάχιστες που είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη του "El Chapo". Μάλιστα πριν τρία χρόνια είχε γράψει στο προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter: "Σήμερα πιστεύω περισσότερο στον "El Chapo" Guzmán παρά στις κυβερνήσεις που κρύβουν την αλήθεια ακόμα και αν είναι πικρή, που κρύβουν τη θεραπεία για τον καρκίνο, για το AIDS, για το δικό τους όφελος και κέρδος".

Η γνωριμία της del Castillo με τον βαρόνο της κοκαΐνης ξεκίνησαν το 2012 όταν και άρχισαν να επικοινωνούν αρχικά μέσω επιστολών μετά τα μηνύματα συμπαράστασης που αναρτούσε η ίδια. Η σχέση του όμως αναθερμάνθηκε το 2014 όταν ο "El Chapo" συνελήφθη εκ νέου από τις μεξικανικές αρχές. Τότε ήταν που ο Μεξικανός μεγαλέμπορος της πρότεινε να γυριστεί ταινία για την περιπετειώδη ζωή του, ακόμα και αν οι δικηγόροι του λάμβαναν δεκάδες αιτημάτων από σκηνοθέτες του Χόλιγουντ.

Όπως αναφέρει η Ιταλική HuffPost, ο "El Chapo" εμπιστευόταν μόνο εκείνη, επομένως της ανέθεσε να τον φέρει σε επαφή με τον Sean Penn για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες για την ταινία.

Κατά τη διάρκεια επίσκεψής της στο Λος Άντζελες, λοιπόν, η del Castillo συνάντησε τον Sean Penn μέσω κοινών φίλων και συζήτησε μαζί του την ιδέα. Αρχικά ο ηθοποιός εκτίμησε πως θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να πραγματοποιηθεί το κινηματογραφικό όνειρο του 62χρονου, ωστόσο τελικά συμφώνησε με την προϋπόθεση η del Castillo να μεσολαβήσει ώστε ο πρωταγωνιστής του Χόλιγουντ να πάρει συνέντευξη από τον "El Chapo" .

Σε ένα από τα βίντεο-μηνύματα του εγκληματία, μάλιστα, ο 62χρονος αναφέρει: "Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι το περιεχόμενο αυτής της συνέντευξης είναι για την αποκλειστική χρήση της κυρίας del Castillo και τον κύριο Sean Penn".

Η συχνή επικοινωνία των τριών οδήγησε τις αστυνομικές αρχές να εντοπίσουν την έδρα του Μεξικανού μεγαλεμπόρου, με αποτέλεσμα να του περάσουν για μία ακόμα φορά τις χειροπέδες.

Δημοφιλή