ΚΟΙΝΩΝΙΑ
10/01/2016 17:38 EET | Updated 10/01/2016 17:57 EET

Παπακωνσταντίνου: Δεν γνώριζα για τη συμφωνία. Η αμοιβή μου θα φορολογηθεί στην Ελλάδα

Την δική του εκδοχή για το θέμα που προέκυψε σχετικά με την εμφάνιση που πραγματοποίησε πριν λίγους μήνες στην Ξάνθη και την αμοιβή του που κατατέθηκε σε νομικό πρόσωπο-εταιρία στη Βουλγαρία, έδωσε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

"Ιδέα δεν είχα ειλικρινά. Ξέρω να ξεχωρίζω τι είναι το νόμιμο από το ηθικό. Αν το ήξερα, ειλικρινά σας λέω, θα είχα αντιδράσει", δήλωσε ο γνωστός καλλιτέχνης.

Συνεχίζοντας, τόνισε ότι από τα 16.500 ευρώ που πήρε για μία συναυλία τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Ξάνθη, στο πλαίσιο των Γιορτών Παλιάς Πόλης, σχεδόν τα μισά πήγαν στην τσέπη τη δική του και των συνεργατών του.

"Είναι 8.000 και αυτό αφορά τη δουλειά 25 ατόμων. Μπορείτε να πάτε στην εφορία του Χολαργού και να δείτε εκεί κατατεθειμένη την αμοιβή μου", επεσήμανε.

Να θυμίσουμε ότι για άγνοια του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, είχε κάνει λόγο και ο υπεύθυνος του καλλιτεχνικού γραφείου του τραγουδιστή, κ. Πατσέλας.

"Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου δεν γνώριζε τίποτα για το οικονομικό. Ο Βασίλης δεν ανακατεύεται με τα οικονομικά του. Εγώ έχω κάνει σύμβαση με μια άλλη εταιρεία και φορολογήθηκα όσον αφορά το φόρο εισοδήματος”.

Αμερικανικές Εκλογές
Δημοσκοπήσεις, ειδήσεις και αναλύσεις για τις αμερικανικές εκλογές από την HuffPost