ΕΙΔΗΣΕΙΣ
11/01/2016 10:04 EET | Updated 12/01/2016 05:04 EET

Το συγκινητικό μήνυμα ενός γορίλα για την κλιματική αλλαγή στη νοηματική και 4 ακόμα βίντεο που θα σας συναρπάσουν

Youtube

Μπορεί οι γιορτές να πέρασαν, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να αξιοποιήσουμε τον ελεύθερο χρόνο μας παρακολουθώντας αστεία, συγκινητικά και viral βίντεο στο διαδίκτυο. Χάρη μάλιστα στο VDSL έως 50Mbps από τη COSMOTE, μπορούμε πλέον να σερφάρουμε στο διαδίκτυο σε απίστευτες ταχύτητες. Για σήμερα σας έχουμε ετοιμάσει πέντε απίστευτα βίντεο στα οποία πρωταγωνιστούν καλλιτέχνες, αλλά και ζώα με απίστευτες ικανότητες.

Το μήνυμα της Κόκο

Γνωστή και ως «η φωνή της φύσης», η Κόκο, είναι ένας 45χρονος θηλυκός γορίλας που είναι σε θέση να επικοινωνεί μέσω της νοηματικής με τους ανθρώπους. Η ίδια γνωρίζει μάλιστα περισσότερες από 1.000 λέξεις. Σε ένα πρόσφατο μήνυμά της που κάνει το γύρο του διαδικτύου, η Κόκο προειδοποιεί τους ανθρώπους για την κλιματική αλλαγή. Με τις κινήσεις των χεριών της, η ίδια καλεί την ανθρωπότητα να λάβει μέτρα ώστε να γίνει ο πλανήτης ένα ασφαλές σπίτι για όλους μας.

Πηγή: Viral Nova

Η καλύτερη μέθοδος για να φυλάξετε τα τσιπς σας

Εάν ανήκετε στην κατηγορία που μπορούν να φάνε μόνο ένα πατατάκι, τότε αυτό το βίντεο θα σας ενδιαφέρει. Για όλους εσάς που συγκρατείστε και φυλάσσετε τα πατατάκια που έχουν απομείνει στην συσκευασία με λαστιχάκι, υπάρχει λύση. Με αυτό τον εύκολο τρόπο πλέον μπορείτε να τα κρατάτε φρέσκα, χωρίς να χρησιμοποιήσετε κάποιο λαστιχάκι.

Πηγή: Viral Nova

Ο 95χρονος πιανίστας

Όταν ο βετεράνος του δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου και μέλος μπάντας τζαζ μουσικής, Edward Hardy, ανέπτυξε γεροντική άνοια, κατέληξε σε κάποιο γηροκομείο. Εκεί, ο 95χρονος το μόνο που ήθελε ήταν να παίζει πιάνο, όπως «τον παλιό καλό καιρό». Τότε ένας εργαζόμενος αποφάσισε να κάνει ένα όμορφο δώρο στον ηλικιωμένο, προσφέροντάς του ένα όμορφο δώρο. Πιο συγκεκριμένα, τέσσερις ακόμα μουσικοί συνόδεψαν τον Hardy με τα μουσικά τους όργανα και το αποτέλεσμα ήταν απολαυστικό.

Πηγή: Viral Nova

Η απίστευτη τοιχογραφία ενός Αυστραλός

Ένας καλλιτέχνης του δρόμου με έδρα το Μπρίσμπεϊν δημιούργησε μια απίστευτη τοιχογραφία σε ένα εργοστάσιο της πόλης του. Ο Guido van Halten κατάφερε να μετατρέψει την πόλη του σε τουριστικό αξιοθέατο, χάρη στην τόλμη και το ταλέντο του. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο σημείο του πλανήτη η θερμοκρασία άγγιζε τους 43 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: Bored Panda

Τα σκελετωμένα αγάλματα

Ένας Ολλανδός καλλιτέχνης ονόματι Theo Jansen δημιουργεί αγάλματα που μοιάζουν με σκελετούς και δύναται να περπατούν. Όπως ο ίδιος λέει, τα έργα τέχνης του «περπατάνε στον αέρα». Ο Jansen χρησιμοποιεί κίτρινους πλαστικούς κυλίνδρους, με τους οποίους επιχειρεί να δημιουργήσει νέες μορφές ζωής. Εάν εντυπωσιαστήκατε με το έργο του, μην διστάσετε να μοιραστείτε το βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας το VDSL έως 50Mbps από τη COSMOTE.

Πηγή: Bored Panda