Να τι μπορείς να πάθεις εάν προσπαθήσεις να φιλήσεις έναν πύθωνα

Να τι μπορείς να πάθεις εάν προσπαθήσεις να φιλήσεις έναν πύθωνα

Το παραμύθι θέλει το κορίτσι να φιλάει τον βάτραχο και αυτός να μεταμορφώνεται σε πρίγκηπα. Τώρα τι ακριβώς σκέφτηκε η Κινέζα τουρίστρια και θέλησε να φιλήσει ένα πύθωνα δεν το ξέρουμε.

Η 29χρονη Τζιν Τζινγκ στις 9 Ιανουαρίου επισκέφθηκε το κέντρο Βιοτεχνολογίας της Ταϊλάνδης στο Πουκέτ προκειμένου να παρακολουθήσει μια επίδειξη για το πως διάφορα προϊόντα κατασκευάζονται από τα φίδια.

Μετά το τέλος της επίδειξης, ως είθισται, οι θεατές, όσοι τουλάχιστον θέλουν, φωτογραφίζονται με τα φίδια. Αυτό θέλησε να κάνει και η 29χρονη.

Όμως εκτός από τη φωτογραφία ήθελε να φιλήσει και τον πύθωνα, αλλά ο πύθωνας δεν ήταν μαθημένος σε χάδια και αγρίεψε και πριν η Τζινγκ το καταλάβει της δάγκωσε τη μύτη.

Η νεαρή γυναίκα άρχισε να ουρλιάζει, ο κόσμος πάγωσε, και αυτοί που κρατούσαν τον πύθωνα δεν ήξεραν τι να κάνουν αφού το φίδι δεν έλεγε να ανοίξει το στόμα του.

Όταν τελικά ο θιγμένος πύθωνας έδωσε το μάθημά του απελευθέρωσε τη μύτη της κοπέλας η οποία διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.

Το κέντρο Βιοτεχνολογίας μη έχοντας άλλη επιλογή απολογήθηκε και έδωσε στην Τζινγκ μια επιταγή ύψους 3.200 δολαρίων, ενώ η αστυνομία τώρα διερευνά κατά πόσο τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας στο συγκεκριμένο κέντρο.

Η Τζιν Τζινγκ επέστρεψε στην Κίνα με την επιταγή και για σουβενίρ μια παραμορφωμένη και γεμάτη ράμματα μύτη.

Δημοφιλή