Η συνάντηση με τον Κώστα Καραμανλή πήγε θαυμάσια δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Η συνάντηση με τον Κώστα Καραμανλή πήγε θαυμάσια δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Eurokinissi

Ολοκληρώθηκε έπειτα από περίπου 45 λεπτά η συνάντηση που είχε ο νέος πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρώην πρόεδρο του κόμματος και πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή στο γραφείο του δεύτερου στη Βουλή.

Ο κ. Μητσοτάκης όταν βγαίνοντας από το γραφείου του κ. Κώστα Καραμανλήρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους πως πήγε η συνάντηση και απάντησε «θαυμάσια».

«Του είπατε κάτι για τη στήριξη....;», συνέχισαν τις ερωτήσεις οι δημοσιογράφοι. «Τα εν οίκω μη εν δήμω», τους είπε ο πρόεδρος της ΝΔ και ανέφερε ότι «το κλίμα ήταν πολύ κάλο, όπως ήταν πάντα άλλωστε».

Η συνάντηση διήρκησε περίπου 45 λεπτά και έπεται και σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της ο πρόεδρος της ΝΔ παρουσίασε στον πρώην πρωθυπουργό το πρόγραμμα των 111 ημερών για την οργανωτική ανασυγκρότηση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τηλεφωνική επικοινωνία Μεϊμαράκη με τον επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Εν τω μεταξύ όπως έγινε γνωστό με τον επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ και πρώην πρωθυπουργό, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, επικοινώνησε τηλεφωνικά ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Ο κ. Μεϊμαράκης συνεχάρη τον επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ για την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη και ευχήθηκε καλή επιτυχία. Η επικοινωνία, σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε σε εγκάρδιο κλίμα.

Δημοφιλή