Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την παιδική παράσταση «Χίλιες και μία...σελίδες»

Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την παιδική παράσταση «Χίλιες και μία...σελίδες»

Η νέα ευρηματική μουσικοθεατρική παράσταση για παιδιά 3-9 ετών «Χίλιες και μία...σελίδες», σε πρωτότυπο κείμενο και σκηνοθεσία του Μιχάλη Κοιλάκου, ανεβαίνει στη Μουσική Βιβλιοθήκη «Λίλιαν Βουδούρη» του Συλλόγου οι Φίλοι της Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών κάθε Κυριακή στις 11.30.

Πολυτάλαντοι ηθοποιοί τραγουδούν, χορεύουν (ακόμα και κλακέτες) και παίζουν ζωντανά με δεξιότητα πιάνο, κιθάρα, ακορντεόν, φλογέρα, κρουστά και μουσικό πριόνι, παρασύροντας μικρούς και μεγάλους σε μια ονειρική περιπέτεια.

Η δράση ξετυλίγεται μέσα σε ένα περιβάλλον pop-up αισθητικής, όπου παραμύθια και ήρωες ξεπηδούν μέσα από ένα τεράστιο βιβλίο! Το πολύχρωμο ευρηματικό σκηνικό διεγείρει την φαντασία των παιδιών με εκπλήξεις και διαδραστικά στοιχεία.

Το έργο ενθαρρύνει με τρόπο ευχάριστο τη φιλαναγνωσία και καλλιεργεί τη δημιουργικότητα και τη φαντασία. Προβάλλει ακόμα την αξία της επιμονής, της ομαδικότητας και της αλληλοϋποστήριξης.

Από την παράσταση, που διαδραματίζεται παράλληλα στην πραγματικότητα και στον κόσμο της φαντασίας, δε λείπουν οι απρόοπτες κωμικές καταστάσεις που θα ξεσηκώσουν τα παιδιά.