Έγκλημα στην Καλλιθέα: Η ύποπτη Βουλγάρα και τα 230.000 ευρώ που έκαναν φτερά

Έγκλημα στην Καλλιθέα: Η ύποπτη Βουλγάρα και τα 230.000 ευρώ που έκαναν φτερά
eurokinissi

Με την περιουσία του συνταξιούχου ναυτικού που βρέθηκε νεκρός μέσα σε καταψύκτη στην Καλλιθέα εκτιμάται από τους αστυνομικούς ότι εξαφανίστηκε η 45χρονη Βουλγάρα, η οποία φέρεται ως η βασική ύποπτη για τη στυγερή δολοφονία.

Το 63χρονο θύμα, για το οποίο είχε δηλωθεί εξαφάνιση στις 1 Ιανουαρίου 2015, είχε παντρευτεί την 45χρονη και έκανε μαζί της ένα παιδί που σήμερα είναι 13 ετών και αναζητείται. Τρεις μήνες πριν την εξαφάνιση του ναυτικού το ζευγάρι είχε χωρίσει. Ο παππούς του παιδιού και πατέρας του θύματος, ο οποίος υπεραγαπούσε το 13χρονο εγγόνι του και δεν βρίσκεται πια στη ζωή, είχε καταθέσει σε τραπεζικό λογαριασμό του παιδιού το ποσό των 230.000 ευρώ με συνδικαιούχους τους γονείς.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εκτιμούν ότι η Βουλγάρα πήρε τα χρήματα και διέφυγε από την Αθήνα μαζί με τον 13χρονο πριν από περίπου ένα χρόνο, διάστημα κατά το οποίο τοποθετείται χρονικά και ο θάνατος του συνταξιούχου ναυτικού. Η ιατροδικαστική εξέταση αποκαλύπτει το μέγεθος της νοσηρότητας του δράστη, καθώς το πτώμα βρέθηκε σε εμβρυακή στάση, δεμένο χειροπόδαρα, μέσα στον ελάχιστο χώρο ενός καταψύκτη που βρισκόταν κοντά στο σαλόνι του διαμερίσματος της οδού Ευαγγελιστρίας.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή, το πτώμα βρισκόταν εκεί για τουλάχιστον ένα χρόνο. Το τραγικό είναι ότι το αυτοκίνητο του θύματος είχε βρεθεί εγκαταλελειμμένο στην οδό Ευαγγελίστριας τον Ιανουάριο του 2015, χωρίς οι αστυνομικοί να μπουν στη διαδικασία να αναζητήσουν τον ναυτικό στο σπίτι της πρώην συζύγου του που βρίσκεται στον ίδιο δρόμο.

Ήταν η περίοδος κατά την οποία στενός φίλος του 63χρονου είχε μεταβεί στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας δηλώνοντας την εξαφάνισή του. Για τον εντοπισμό της 45χρονης Βουλγάρας και του 13χρονου έχει εκδοθεί σήμα από την Ιντερπόλ, ενώ στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει ο 27χρονος γιος της ύποπτης από προηγούμενο γάμο. Έρευνες αναμένεται να γίνουν στον τόπο καταγωγής της στη Βουλγαρία, καθώς έχουν ενημερωθεί ήδη από την ΕΛ.ΑΣ. οι διωκτικές Αρχές της γειτονικής χώρας.

Μετά το χωρισμό του ο 63χρονος ζούσε σε ιδιόκτητο διαμέρισμα στην οδό Αριστοτέλους στην Καλλιθέα. Οι αρμόδιοι αξιωματικοί έχουν στα χέρια τους στοιχεία που δείχνουν ότι οι σχέσεις του με την πρώην γυναίκα του ήταν χείριστες και ψάχνουν στοιχεία για το πώς οδηγήθηκε την ημέρα της δολοφονίας του στο παλιό του σπίτι. Δεν αποκλείεται να πήγε να δει το παιδί του. Ενήμερος για τις αντιπαραθέσεις ανάμεσα στο ζευγάρι ήταν και ο αδελφός του θύματος, ο οποίος έχει καταθέσει στην Αστυνομία.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση ήρθε στο φως από τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος της οδού Ευαγγελιστρίας 37, ο οποίος κίνησε τις δικαστικές διαδικασίες για έξωση της Βουλγάρας ενοικιάστριας που δεν έδινε σημεία ζωής.

Χθες το πρωί, δικαστικός επιμελητής μπήκε με κλειδαρά στο ακατοίκητο διαμέρισμα. Από την έντονη δυσοσμία αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά και κάλεσε την Αστυνομία που γρήγορα εντόπισε το πτώμα μέσα στον καταψύκτη.

Οι αστυνομικοί κάνουν λόγο για μία από τις πιο φρικιαστικές υποθέσεις που έχουν αντιμετωπίσει την τελευταία δεκαετία.

Δημοφιλή