ΕΙΔΗΣΕΙΣ
13/01/2016 03:26 EET | Updated 13/01/2016 03:26 EET

Η Ραχήλ Μακρή ανέβηκε στην πασαρέλα. Η εντυπωσιακή λευκή τουαλέτα και η δήλωση περί ένδυσης

facebook

Μετά τα πολιτικά έδρανα τώρα και στις πασαρέλες. Ο λόγος για την πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝ.ΕΛ, Ραχήλ Μακρή η οποία έχει βαλθεί να μας καταπλήξει. Μπορεί να βρίσκεται εκτός πολιτικής όμως εξακολουθεί να απασχολεί το δημόσιο βίο με τις εμφανίσεις της. Τι έκανε αυτή τη φόρα; Συμμετείχε σε επίδειξη μόδας γνωστού σχεδιαστή φορώντας μία εντυπωσιακή λευκή τουαλέτα και από ότι φαίνεται και από τις φωτογραφίες το απόλαυσε αρκετά.

Επρόκειτο για το show της της «Bridal Fashion Week» με την κ. Μακρή να εμφανίζεται άνετη και μετά το τέλος της εκδήλωσης να μιλά μπροστά στις κάμερες για το εγχείρημά της.

Η ίδια δικαιολόγησε την συμμετοχή της με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, λέγοντας ότι πρόκειται για έναν «ταλαντούχο σχεδιαστή» ο οποίος είναι και συντοπίτης της, καθώς επίσης και ότι αποδέχτηκε την πρόταση γιατί ήθελε να δείξει «ότι οι πολιτικοί οφείλουν να εξασφαλίζουν την ισότιμη πρόσβαση των πολιτών στην εργασία μέσω της δημιουργίας θέσεων εργασίας, η οποία επιτυγχάνεται με την στήριξη τομέων της οικονομίας, όπως η ένδυση».

«Πέρα από την στήριξη μου σε έναν νέο, ταλαντούχο σχεδιαστή όπως ο Πάρης που είναι εκτός των άλλων και συντοπίτης μου καθώς οι γονείς του κατάγονται από την Κοζάνη Αποδέχτηκα την τιμητική του πρόταση γιατί με αυτόν τον τρόπο θέλω να δείξω ότι Οι πολιτικοί οφείλουν να εξασφαλίζουν την ισότιμη πρόσβαση των πολιτών στην εργασία μέσω της δημιουργίας θέσεων εργασίας, η οποία επιτυγχάνεται με την στήριξη τομέων της οικονομίας, όπως η ένδυση. Η ανάπτυξη δεν έρχεται μέσα από βεγγαλικά μεγαλοστομίας και εμμονές για νεοφιλελεύθερες ουτοπίες. Έρχεται με την στήριξη της ελληνικής παραγωγής, των Ελλήνων δημιουργιών και την παροχή κινήτρων στους Έλληνες επιχειρηματίες», ήταν το σχόλιο της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

Πέρα από την στήριξη μου σε έναν νέο, ταλαντούχο σχεδιαστή οπως ο Πάρης που είναι εκτός των άλλων και συντοπίτης μου κα...

Δημοσιεύτηκε από Ραχήλ Μακρή στις Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2016

Δείτε τις φωτογραφίες:

Sponsored Post