ΔΙΕΘΝΕΣ
14/01/2016 13:47 EET

Πως η πρώην πορνοστάρ Sunny Leone κατάφερε να γίνει το πιο δημοφιλές πρόσωπο στην Ινδία

ASSOCIATED PRESS
In this Wednesday, Aug. 1, 2012 photo, hard-core porn actress Sunny Leone, who stars in Bollywood film “Jism 2” poses during an event to promote the film in New Delhi, India. The film, which will be released across India on Friday, is pushing the ever-widening sexual boundaries enjoyed by many in urban India. (AP Photo)

Για τέταρτη συνεχόμενη φορά το πρόσωπο της χρονιάς στην Ινδία είναι η Sunny Leone. Κόρη ενός Ινδού μετανάστη με καταγωγή από τον Καναδά η οποία είχε μια επιτυχημένη καριέρα ως πορνοστάρ στις Η.Π.Α πριν επιστρέψει στην Ινδία και ξεκινήσει μια νέα καριέρα στο Bollywood, όπου ακόμα και τα φιλιά στην μικρή οθόνη είναι ταμπού.

Το πρώην Penthouse Pet και σταρ της Vivid, έφυγε για την Ινδία καθώς δέχθηκε μια προσφορά που δεν μπορούσε να αρνηθεί από μεγάλο Ινδικό κανάλι. Ένα χρόνο μετά το όνομα Sunny Leone ήταν πρώτο στο Ινδικό Google.

Φανταστείτε ότι η νεαρή σταρ κατάφερε να κερδίσει ακόμα και τον Ινδό Πρωθυπουργό Narendra Modi ο οποίος κατρακύλησε στην δέκατη θέση.

Πως όμως εξηγείται ένας πρωθυπουργός και μια πορνοστάρ να είναι εξίσου δημοφιλής; Η απάντηση είναι ότι η Ινδία είναι η "γη των αντιθέσεων". Στη χώρα συνυπάρχει η ακραία φτώχεια με τον ακραίο πλούτο. Οι Ινδοί γνωρίζουν ότι ο Narendra Modi εγκατέλειψε τη σύζυγό του, χωρίς να ολοκληρώνετε το γάμο του και πήρε όρκο αγαμίας αλλά και ότι η Leone πριν πάρει μεταγραφή στο Bollywood ήταν πορνοστάρ.

Love my view from my balcony on Norwegian epic cruise line. Cannes, France!! Gorgeous place.

A photo posted by Sunny Leone (@sunnyleone) on

Love white roses and flowers!

A photo posted by Sunny Leone (@sunnyleone) on

Ένας λόγος για τον οποίο η Leone κατάφερε να διεισδύσει στην κοινωνία της Ινδίας ήταν η προσωπικότητά της. Απολογήθηκε για το σεξουαλικό παρελθόν της χωρίς να επαναστατήσει και συνδύασε την σεξουαλικότητά της με ένα προφίλ γλυκού κοριτσιού.

Παρά κάποιες αρχικές αντιδράσεις από σκηνοθέτες που δεν δούλευαν μαζί της εξαιτίας του "ροζ" παρελθόντος της, έχει ήδη καταφέρει να γυρίσει έξι ταινίες.Μιλάμε για ταινίες όπως το ερωτικό θρίλερ Jism 2, ταινίες τρόμου, αλλά και το girl action’s movie Tina and Lolo.

Η Sunny είχε μια διακριτική καριέρα στο πορνό. Αρχικά ξεκίνησε γυρίζοντας μόνο λεσβιακές σκηνές και έχοντας κλειστό συμβόλαιο με την Vivid. Ενώ ακόμη και στη συνέχεια, όταν άρχισε να γυρίζει σκηνές με σεξ, φρόντισε να είναι με αποκλειστικούς παρτενέρ και σε παραγωγές που είχαν ένα επίπεδο.