25 υπέροχοι τρόποι για να μεταμορφώσετε τα παλιά σας κουζινικά και άλλες ειδήσεις που θα σας φτιάξουν το κέφι

25 υπέροχοι τρόποι για να μεταμορφώσετε τα παλιά σας κουζινικά και άλλες ειδήσεις που θα σας φτιάξουν το κέφι
boredpanda

Το 2016 μπορεί να μην ξεκίνησε με τα καλύτερα νέα (μέσα σε μόλις μια εβδομάδα, David Bowie και Alan Rickman έφυγαν ξαφνικά από τη ζωή) αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα το αφήσουμε να μας βάλει κάτω. Το ίντερνετ γεμίζει κάθε μέρα με αμέτρητες ειδήσεις, οι περισσότερες εκ των οποίων, αν όχι αισιόδοξες, είναι τουλάχιστον πέρα για πέρα διασκεδαστικές. Και με το VDSL έως 50Mbps από τη COSMOTE στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή και τις απίστευτες ταχύτητές του στην υπηρεσία σας, ξέρετε πως η αναζήτηση για μια όμορφη είδηση απέχει μόλις ένα κλικ.

Για να σας βοηθήσουμε κάναμε την αρχή με τις ακόλουθες πέντε.

Μια υπέροχα πρωτότυπη πρόταση γάμου

Αυτός ο τύπος έκρυβε την πρόταση γάμου προς την κοπέλα του μέσα σε κάθε φωτογραφία που τραβούσαν μαζί επί 5 μήνες. Στο τέλος, συγκέντρωσε 148 φωτογραφίες οι οποίες συνόδευσαν την κανονική πρόταση γάμου. Φυσικά και η κοπέλα του δέχτηκε -εσείς δηλαδή τι θα κάνατε;

Πηγή: boredpanda.com

Πάνω από 25 ευφάνταστοι τρόπο για να χρησιμοποιήσετε τα παλιά σας κουζινικά

Η εποχή που ζούμε επιβάλλει οικονομία και έξυπνη ανακύκλωση και σίγουρα όχι περιττά έξοδα. Για αυτό δεν μπορούσαμε παρά να ενθουσιαστούμε όταν πέσαμε πάνω σε αυτό το άρθρο που παρουσιάζει (περισσότερους από) 25 τρόπους για να μετατρέψουμε τα παλιά σκεύη της κουζίνας σε υπέροχες διακοσμητικές λύσεις για το σπίτι μας.

Πηγή: boredpanda.com

Η μονόφθαλμη γατούλα που λατρεύει το σερφ

Ο κανόνας λέει πως οι γάτες μισούν το νερό, ο Kuli όμως ήρθε για να γίνει η λαμπρή εξαίρεση. Ο πανέμορφος αυτός γάτος ήταν μόλις έξι μηνών όταν ξεκίνησε να καβαλά τα κύματα στη Χονολουλού της Χαβάης και δεν σταμάτησε να σερφάρει έκτοτε. Οι ιδιοκτήτες του τον έσωσαν από το δρόμο και λένε πως ο Kuli πρέπει να αγάπησε το νερό επειδή, μετά το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε για την αφαίρεση του μολυσμένου του ματιού, συνήθιζαν να τον κάνουν συχνά μπάνιο για να αναρρώσει. Μήπως να αρχίσετε να μαθαίνετε και στη δικιά σας γάτα το εν λόγω άθλημα; Δεν είμαστε σίγουροι πως θα αντιδράσει το ίδιο, φροντίστε όμως σε κάθε περίπτωση να μοιραστείτε την εμπειρία με βίντεο και φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα. Με το VDSL έως 50Mbps από τη COSMOTE θα μπορείτε να το κάνετε μέσα σε δευτερόλεπτα και, που ξέρετε, μπορεί να είστε εσείς στην επόμενη λίστα μας με τα viral της εβδομάδας.

Η μαμά βίδρα και το μωρό της θα σας κάνουν να λιώσετε από αγάπη

Είχατε αναρωτηθεί ποτέ πώς μεγαλώνουν τα μωρά του οι βίδρες; Πώς ζουν μέσα στα ποτάμια και τις λίμνες και πώς κοιμούνται μέσα στο νερό; Το παρακάτω βίντεο μας δείχνει μιας μαμά βίδρα να νανουρίζει το μωρό της πάνω στη κοιλιά της ενώ η ίδια επιπλέει ανάσκελα στο νερό και, ειλικρινά, ήταν ακριβώς ό,τι θέλαμε να δούμε. Και για να μας λυθεί ένα μέρος της απορίας, αλλά κυρίως για να μας φτιάξει η διάθεση.

Πηγή: boredpanda.com

Και κάτι για τους ψυχαναγκαστικούς φίλους μας

Αν έχετε εμμονή με τη συμμετρία και είστε λάτρεις των γεωμετρικά άψογων φωτογραφιών, αυτός ο λογαριασμός στο Instagram θα γίνει το πιο αγαπημένο σας πράγμα στο ίντερνετ. Λέγεται Symmetrical Monsters και είναι εδώ για να ικανοποιήσει κάθε τελειομανή άνθρωπο, ενώ αν θέλετε μπορείτε να συνεισφέρετε κι εσείς ανεβάζοντας τη συμμετρική φωτογραφία σας με το hashtag #SymmetricalMonsters. Και καλό εθισμό.

Πηγή: boredpanda.com

Δημοφιλή