ΕΙΔΗΣΕΙΣ
15/01/2016 06:08 EET | Updated 15/01/2016 06:12 EET

Ο ηθοποιός των Power Rangers, Ricardo Medina Jr., συνελήφθη για τη δολοφονία του συγκάτοικού του με σπαθί

Πριν από σχεδόν ένα χρόνο, ο Ricardo Medina Jr. συνελήφθη επειδή κάρφωσε με σπαθί τον συγκάτοικο του. Ανάμεσα τους ξέσπασε καβγάς και στη συνέχεια ο Medina υποχώρησε πηγαίνοντας στο δωμάτιο του με την κοπέλα του, αλλά ο Joshua Sutter όπως ήταν το όνομα του συγκατοίκου του, εισέβαλε στο δωμάτιο και τότε ο Medina τον κάρφωσε στην κοιλιά με ένα σπαθί.

Στη συνέχεια ο Medina κάλεσε την αστυνομία και περίμενε τους αστυνομικούς. Ο Sutter άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του. Οι αρχές συνέλαβαν τον Merina και του απήγγειλαν κατηγορίες για φόνο. Στη συνέχεια, όμως, δήλωσε πως ήταν αυτοάμυνα και τελικά είχε αφεθεί ελεύθερος.

Σύμφωνα με το γραφείο του LA County DA's ο Medina συνελήφθη ξανά και πλέον είναι ορατός ο κίνδυνος για φυλάκιση, καθώς πλέον κατηγορείται κι επίσημα για τον φόνο του συγκατοίκού του. Η κατηγορούσα αρχή θα ζητήσει εγγύηση η οποία θα καθοριστεί στο 1.000.000 δολάρια. Εάν τελικά καταδικαστεί, τότε είναι πολύ πιθανό, σύμφωνα με το δημοσίευμα του TMZ, να καταδικαστεί σε 26 χρόνια φυλάκιση.

Ο 36χρονος Ricardo Medina έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στην παιδική σειρά "Rower Rangers Wild Force" το 2002 όπου ήταν ο κόκκινος Rower Ranger, ενώ αργότερα υποδύθηκε τον Dekker στο "Power Rangers Samurai" και εμφανίστηκε στις σειρές «Στην Εντατική» και "CSI: Miami".

Sponsored Post