Τα ανησυχητικά σημάδια του Instagram που πρέπει να προσέξετε πριν κάνετε σχέση με κάποιον

Τα ανησυχητικά σημάδια του Instagram που πρέπει να προσέξετε πριν κάνετε σχέση με κάποιον
Cute Caucasian brunette teenage woman taking a selfie photo outdoors on sunny summer day in park using her smart phone. Modern youth lifestyle concept.
biglike via Getty Images
Cute Caucasian brunette teenage woman taking a selfie photo outdoors on sunny summer day in park using her smart phone. Modern youth lifestyle concept.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι πλέον μεγάλο κομμάτι της ζωής μας. Αυτό σημαίνει πρώτον ότι σχεδόν όλοι τα χρησιμοποιούμε και δεύτερον ότι όταν γνωρίζουμε κάποιον/κάποια ένα από τα πρώτα πράγματα που κάνουμε είναι να επισκεφτούμε το προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά μέσα δικτύωσης είναι το Instagram και η αλήθεια είναι ότι μπορείς να καταλάβεις πολλά πράγματα ρίχνοντας μία ματιά στο προφίλ κάποιου. Παρ' ολ' αυτά αν διαπιστώσεις ότι συμβαίνουν μερικά από τα παρακάτω πράγματα, ίσως να το ξανασκεφτείς πριν βγεις και δεύτερο ραντεβού.

1. Όλα τα σχόλια προέρχονται από άτομα του αντίθετου φύλου

Εάν κάτω από τις φωτογραφίες της έχει συνέχεια σχόλια από άντρες που της λένε πόσο όμορφη και κούκλα είναι ή κάτω από τις φωτογραφίες του οι γυναίκες σχολιάζουν τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς και το χαμόγελό του, σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα.

2. Κανένα σχόλιο από φίλους

Ακόμα χειρότερα είναι τα πράγματα αν όλα αυτά τα σχόλια δεν περιέχουν κανέναν φίλο του/της αλλά είναι από ανθρώπους που δεν γνωρίζει προσωπικά. Μήπως δεν έχει τελικά κανέναν φίλο ή κοντινό άνθρωπο;

3. Έχει μόνο selfies

Πόσο ωραιοπαθής πρέπει να είναι κάποιος για να έχει έναν λογαριασμό στο Instagram στον οποίο προβάλει μόνο τον εαυτό του; Ούτε ένα γλυκό σκυλάκι/γατάκι, ούτε μία φωτογραφία από το κυριακάτικο brunch; Κάτι δεν πάει καλά!

4. Πάρα πολύ λίγους ή υπερβολικά πολλούς followers

Σίγουρα μπορεί να έχει ελάχιστους followers επειδή δεν ασχολείται καθόλου με το Instagram, οπότε όλα καλά. Αλλά εάν ανεβάζει κάθε μέρα φωτογραφίες και έχει 13 followers κάτι περίεργο συμβαίνει. Αντίστοιχα, αν κάποιος έχει υπερβολικά πολλούς followers. Εξαιρούνται οι περιπτώσεις που πρόκειται για ένα δημόσιο πρόσωπο. Αλλά οι πιθανότητες να βγαίνετε με κάποιον διάσημο είναι μικρές!

5. Έχει μόνο μεθυσμένες φωτογραφίες

Το να βγαίνεις έξω και να πίνεις πολύ, που και που, δεν είναι κακό. Για την ακρίβεια, μπορεί να είναι πολύ καλό. Το να ανεβάζεις συνέχεια, όμως, φωτογραφίες στις οποίες είσαι μεθυσμένος/η με hashtag #partyinghard #partyallthetime κλπ, δεν είναι και το καλύτερο δείγμα για κάποιον/α.

6. Έχει φωτογραφίες μόνο από το γυμναστήριο (αν είναι άντρας) και μόνο φορώντας μπικίνι (αν είναι γυναίκα)

Το καταλαβαίνουμε απόλυτα να θέλεις να ανεβάσεις μία φωτογραφία σου από το γυμναστήριο ή μία φωτογραφία για να δείξεις πόσο ωραίο είναι το σώμα σου, ειδικά αν έχεις δουλέψει σκληρά για να το αποκτήσεις. Αυτό που δεν καταλαβαίνουμε είναι γιατί όλες οι φωτογραφίες κάποιου πρέπει να είναι χωρίς την μπλούζα του για να δείχνει τους κοιλιακούς τους ή μπροστά από έναν καθρέφτη δοκιμάζοντας μαγιό.

7. Φωτογραφίες με εξεζητημένα πράγματα

Ανησυχητικό είναι, επίσης, όταν κάποιος επιμένει να ανεβάζει φωτογραφίες από από εξεζητημένες καταστάσεις, όπως όταν βρίσκεται πάνω σε ένα σκάφος, όταν πίνει ανέμελα τη σαμπάνια του, όταν έχει παραγγείλει σούσι σε κάποιο ακριβό εστιατόριο, όταν αγόρασε μόλις μία πολύ ακριβή τσάντα ή μία φωτογραφία από τον λογαριασμό που μόλις έκανε στη Μύκονο (αληθινό περιστατικό). Ειδικά, όταν οι φωτογραφίες συνοδεύονται από το hashtag #blessed.