7 ανατριχιαστικές καταχωρήσεις που θα βρείτε στη Wikipedia

7 ανατριχιαστικές καταχωρήσεις που θα βρείτε στη Wikipedia
Bridge covered in fog in Iceland
Bridge covered in fog in Iceland
WIN-Initiative via Getty Images

Η Wikipedia γιόρτασε πριν από μερικές μέρες τα 15 της χρόνια και εμείς βρήκαμε τα 7 πιο ανατριχιαστικά άρθρα που μπορεί να βρει κανείς μέσα σε αυτήν.

Ο Demikhov ήταν ο επιστήμονας που παρουσίασε την ιδέα της μεταμόσχευσης οργάνων. Πειραματίστηκε προσπαθώντας να μεταμοσχεύσει μία καρδιά σε μία μαϊμού και μεταμοσχεύοντας ανεπιτυχώς κεφάλια σκύλων. Κατά τη διάκεια της δεκαετίας του '50 μεταμόσχευσε ένα κεφάλι σε έναν σκύλο, δημιουργώντας έναν σκύλο με δύο κεφάλια.

Η Joyce Carol Vincent βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Λονδίνο, κάτι που δεν είναι και τόσο περίεργο. Το περίεργο είναι ότι ήταν νεκρή για τρία χρόνια. Λόγω ότι οι λογαριασμοί της πληρώνοντας αυτόματα, θεωρούσαν όλοι ότι είναι ζωντανή.

Οι δίδυμες ήταν αχώριστες σε τέτοιο βαθμό που συμπλήρωνα η μία την άλλη και μιλούσαν με τέτοιο τρόπο που δεν τις καταλάβαινε κανείς άλλος. Αν και προσπάθησαν να τις χωρίσουν, οι ίδιες έπεσαν σε κατάθλιψη. Έμειναν στο νοσοκομείο για 14 χρόνια και έκαναν συμφωνία ότι αν η μία πεθάνει, η άλλη θα ζήσει μία φυσιολογική ζωή και θα αρχίσει να επικοινωνεί κανονικά με τους γύρω της. Έτσι, όταν η Jennifer πέθανε από φλεγμονή στην καρδιά, η June άρχισε να ζει κανονικά.

Ο Γερμανός άντρας έγινε γνωστός όταν σκότωσε και έφαγε έναν άντρα που προσφέρθηκε να σκοτωθεί και να φαγωθεί. Ο Meiwes είχε βάλει αγγελία στο διαδίκτυο στην οποία έλεγε ότι ψάχνει έναν εθελοντή ο οποίος προτίθεται να σκοτωθεί και να καταναλωθεί από τον ίδιο. Ένας άντρας απάντησε στην αγγελία. Πράγματι, όπως ο Meiwes είχε υποσχεθεί στην αγγελία, τον σκότωσε και τον έφαγε. Ο Meiwes συνελήφθη.

Πρόκειται για το φαινόμενο κατά το οποίο γεννιέται ένα παιδί, ενώ η μητέρα του έχει χάσει τη ζωή της.

Πρόκειται για αποικία των Άγγλων στην Βόρεια Καρολίνα. Ο Sir Walter Raleigh έστειλε 115 αποίκους στον κόλπο Chesapeake προκειμένου να δημιουργήσουν την αποικία, όταν όμως ο John White πήγε να την ελέγξει δεν βρήκε κανέναν εκεί παρά μόνο έναν σκελετό.

Εάν έχετε χρόνο στη διάθεσή σας, στο Wikipedia μπορείτε μία λίστα με εξαφανίσεις η οποία ξεκινά από το 1800 και συνεχίζει μέχρι και σήμερα.

Πηγή: Independent

Δημοφιλή