Το κόκκινο χαλί στα Critic's Choice Awards ήταν ένα δώρο για τα ταλαιπωρημένα μας μάτια

Οι Χρυσές Σφαίρες μπορεί να έβγαλαν το καλύτερο meme του πρώτου εξαμήνου του 2016 (τουλάχιστον), από κόκκινο χαλί όμως δεν είχαν να πουν και πολλά πράγματα. Οι περισσότερες εμφανίσεις ήταν καλές, δυο-τρεις πραγματικά μας εντυπωσίασαν, σε γενικές γραμμές όμως ήταν ένα τίμιο κόκκινο χαλί, χωρίς εκπλήξεις και χωρίς αυτό που λέμε σε άψογα ελληνικά «wow factor».

Το χαλί στα χτεσινοβραδινά Critic's Choice Awards, από την άλλη, μπορεί να ήταν πιο «φτωχό» σε μεγάλους αστέρες του Hollywood, μπορεί να μην είχε ΤΗΝ εμφάνιση που θα έκανε το σαγόνι μας να πέσει (αν και η Aya Cash με το αψεγάδιαστο ανδρόγυνο look της μας έκανε να σηκωθούμε όρθιες στο γραφείο και να χειροκροτάμε), ήταν όμως ασυναγώνιστα κομψό και υπέροχα στυλάτο με έναν ήσυχο, διακριτικό τρόπο που πάντα εκτιμούμε σε αυτές τις περιπτώσεις -δηλαδή σε τελετές βραβείων που δεν είναι τα Oscar, καθώς μόνο εκεί μπορείς να τα δώσεις όλα στο glamour.

Παρακάτω επιλέξαμε και σας παρουσιάζουμε τις 19 εμφανίσεις που αγαπήσαμε από το κόκκινο χαλί των CCA, για να ξεκινήσει η εβδομάδα σας με κάτι όμορφο.

Bonus: Η Alicia Vikander φορά Mary Katrantzou.

Critic's Choice Awards red carpet