Οι πέντε κινηματογραφικές φιγούρες που δεν θα θέλατε να συναντήσετε στην πραγματική σας ζωή: Ψυχροί, επικίνδυνοι, με άγρια ένστικτα

Οι πέντε κινηματογραφικές φιγούρες που δεν θα θέλατε να συναντήσετε στην πραγματική σας ζωή: Ψυχροί, επικίνδυνοι, με άγρια ένστικτα
youtube

Είναι από τις πιο χαρακτηριστικές φιγούρες κινηματογραφικών ταινιών οι οποίες μεγάλωσαν γενιές και γενιές. Ψυχροί, επικίνδυνοι, με άγρια ένστικτα το πιθανότερο θα ήταν εκτός από το να σας συμπεριφερθούν αγενέστατα να σας ληστέψουν μέρα μεσημέρι.

To unilad.co.uk, παρουσιάζει πέντε από τους πιο χαρακτηριστικές κινηματογραφικές φιγούρες που σίγουρα δεν θα θέλατε ποτέ να συναντήσετε από κοντά για να χετε το κεφάλι σας ήσυχο.

Jules Winfield & Vincent Vega – Pulp Fiction

Μπορεί να είναι παρουσιάζουν ενδιαφέρον, αλλά στην πραγματικότητα είναι δύο δολοφόνοι οι οποίοι δεν πηγαίνουν ούτε καν στην τουαλέτα χωρίς το πολυβόλο τους. Σίγουρα θα σκεφτόσασταν ότι εάν τους συναντούσατε στην πραγματική σας ζωή θα παρουσίαζαν ενδιαφέρον και ότι θα σας διηγούνταν συναρπαστικές ιστορίες. Μάλλον όμως κάνετε λάθος καθώς ο Jules και ο Vincent είναι πραγματικά επικίνδυνοι και αδίστακτοι.

Τόνι Μοντάνα - « Ο σημαδεμένος»

Από πολλούς ο κινηματογραφικός «Τόνι Μοντάνα» στην ταινία «ο σημαδεμένος» ή κατά κόσμον Αλ Πατσίνο, έχει αγαπηθεί όσο λίγοι. Ωστόσο δεν θα πρέπει να ξεχνάτε ότι εάν τον συναντούσατε στην πραγματική σας ζωή ο Μοντάνα είναι παρά ένας αδίστακτος ψυχοπαθής ο οποίος είναι εθισμένος στην κοκαΐνη και θα έκανε τα πάντα για το χρήμα.

Τζον Ράμπο - «Το πρώτο αίμα»

Η αλήθεια είναι ότι ο Τζον Ράμπο ή κατά κόσμον Συλβέστερ Σταλόνε έχει αγαπηθεί από πολλούς. Ο μύθος του βετεράνου του Βιετνάμ του μπαρουτακαπνισμένου από τον πόλεμο που νιώθει στο πεδίο της μάχης σαν να είναι το σπίτι του είναι κάτι που γοητεύει τους φαν του είδους. Θα πρέπει όμως να θυμάστε ότι εάν συναντούσατε αυτό τον τύπο στην κανονική σας ζωή το πιθανότερο θα ήταν να σας σκότωνε ακαριαία.

Jordan Belfort – «Ο Λύκος της Γουόλ Στριτ»

Σας φαίνεται ότι ίσως ο κινηματογραφικός Jordan Belfort στον «Λύκο της Γουόλ Στριτ» ή κατά κόσμον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, θα είχε ενδιαφέρον να τον συναντήσετε ή ακόμη και να συνεργαστείτε. Μάλλον θα έπρεπε να το σκεφτείτε καλύτερα γιατί η ταινία έδειξε ότι δεν διστάζει να «φάει» χρήματα ακόμη και από την σύνταξη μιας γιαγιάς και το πιθανότερο θα ήταν να προσπαθήσει να «φάει» και τα δικά σας.

Patrick Bateman – «Ψυχώ»

Καλύτερα να ξεχάσετε οποιαδήποτε συνάντηση με τον Bateman στην πραγματική σας ζωή. Μπορεί να σας φαίνεται γοητευτικός αλλά το πιθανότερο θα ήταν να καταλήξετε με κάποιο μαχαίρι στην πλάτη σας καρφωμένο. Μην ξεχνάτε ο τύπος είναι ψυχοπαθής.

Δημοφιλή