ΕΙΔΗΣΕΙΣ
19/01/2016 06:48 EET

Πως να φτιάξετε μόνοι σας ένα κρεμαστό κήπο και άλλα 4 πράγματα που θα σας συναρπάσουν

Υοutube

Ο Ιανουάριος του 2016 ήταν αντικειμενικά ένας δύσκολος μήνας, με ακραία καιρικά φαινόμενα, θανάτους και άσχημες ειδήσεις. Παρόλα αυτά, καθώς ο μήνας έρχεται στο τέλος του, εμείς θα προσπαθήσουμε να σας φτιάξουμε το κέφι με μερικές από τις πιο ευχάριστες ειδήσεις του μήνα. Χάρη μάλιστα στο VDSL έως 50Mbps από τη COSMOTE, η αναζήτηση για μια όμορφη είδηση απέχει μόλις ένα κλικ.

Η γυναίκα που άκουσε για πρώτη φορά

Κατά καιρούς έχουμε δει σειρά συγκινητικών βίντεο που δείχνουν ανθρώπους να βλέπουν, να ακούν ή να αισθάνονται για πρώτη φορά, χάρη στην πρόοδο της τεχνολογίας. Στο βίντεο της εβδομάδας βλέπουμε μια γυναίκα να συγκινείται, καθώς, χάρη σε ένα ζευγάρι εμφυτεύματα, μπόρεσε να ακούσει για πρώτη φορά στην ζωή της.

Πηγή: Viral Nova

Φτιάξτε μόνοι σας έναν «κρεμαστό κήπο»

Έχετε ποτέ ζηλέψει όσους ζουν στην επαρχία και καλλιεργούν φρούτα, λαχανικά η φροντίζουν ένα κήπο γεμάτο λουλούδια; Εάν ζείτε στην πόλη και θέλετε να ασχοληθείτε με την κηπουρική, υπάρχει τρόπος. Το μόνο που χρειάζεται είναι φαντασία, ελεύθερος χρόνος και μερικά φτηνά υλικά, όπως ένα πλαστικό μπουκάλι αναψυκτικού. Στο παραπάνω βίντεο μπορείτε να δείτε πως να φτιάξετε μόνο σας έναν κρεμαστό κήπο για το διαμέρισμα ή το μπαλκόνι σας.

Πηγή: Viral Nova

Το πείραμα με το τούβλο, το πλυντήριο και το τραμπολίνο

Το να πλύνετε ένα τούβλο στο πλυντήριο είναι άσκοπο, έως και επικίνδυνο. Το να πλύνετε όμως ένα τούβλο σε ένα πλυντήριο που έχει τοποθετηθεί πάνω σε ένα τραμπολίνο είναι... απολαυστικό. Δείτε τι συνέβη όταν μια παρέα προσπάθησε να κάνει ένα πείραμα, δοκιμάζοντας τα όρια του πλυντηρίου τους. Eάν σας άρεσε το βίντεο, μην διστάσετε να το μοιραστείτε με το VDSL έως 50Mbps από τη COSMOTE.

Πηγή: Laughing Squid

Οι μαϊμούδες που κλέβουν παπούτσια

Εάν ποτέ επισκεφτείτε το Μπαλί, έχετε υπόψιν ότι κυκλοφορούν μαϊμούδες που κλέβουν παπούτσια και άλλα αντικείμενα από τους τουρίστες. Ο λόγος; Όχι, οι μαϊμούδες δεν θέλουν να κρατήσουν κάποιο σουβενίρ από τους περαστικούς. Αυτό που στην πραγματικότητα κάνουν είναι να κρατούν τα αντικείμενα των τουριστών «ομήρους», με στόχο να λάβουν ως αντάλλαγμα λιχουδιές και άλλα τρόφιμα.

Πηγή: Viral Nova

Η συμβουλή που θα σας σώσει την ζωή

Μπορεί να έχουμε χειμώνα, όμως το καλοκαίρι δεν αργεί. Σε λιγότερο από πέντε μήνες τα αυτοκίνητά μας θα θυμίζουν και πάλι φούρνους. Στο παραπάνω βίντεο, ένας Ιάπωνας εξηγεί πως μπορεί κανείς να δροσίσει το αυτοκίνητό του τους θερμούς μήνες του χρόνου. Μπορεί ο τρόπος να είναι χρονοβόρος, όμως μπορεί να είναι αποτελεσματικός.

Πηγή: Viral Nova