Παραίτηση-βόμβα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη – Εν μέσω φημών φεύγει ο διευθυντής του Τόσκα

Παραίτηση-βόμβα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη – Εν μέσω φημών φεύγει ο διευθυντής του Τόσκα
eurokinissi

Παραίτηση-«βόμβα» αναστατώνει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Ο κ. Βασίλης Μαστρογιάννης, διευθυντής του γραφείου του υπουργού κ. Νίκου Τόσκα, υπέβαλε την παραίτησή του, παρότι μέχρι σήμερα θεωρούνταν ως ένας από τους βασικούς συνεργάτες του κ. Τόσκα.

Από το πρωί της Τετάρτης υπήρχε μία έντονη φημολογία στη λεωφόρο Κατεχάκη για παραίτηση του κ. Μαστρογιάννη λόγω των πληροφοριών που διέρρεαν, σύμφωνα με τις οποίες το κλίμα για εκείνον άρχισε να γίνεται βαρύ στο υπουργείο λόγω των βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, στα οποία απεικονίζεται να χορεύει μαζί με τον τέως υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννη Πανούση σε χοροεσπερίδα συνδικαλιστών της ΕΛ.ΑΣ. Ο κ. Μαστρογιάννης ανέλαβε τη θέση του διευθυντή στη λεωφόρο Κατεχάκη επί υπουργίας Πανούση και συνέχισε να εκτελεί τα καθήκοντά του και επί κ. Τόσκα.

Από την πλευρά του ο κ. Μαστρογιάννης ισχυρίζεται, πάντως, ότι η παραίτηση του ουδεμία σχέση έχει με τη συμμετοχή του στη χοροεσπερίδα και τις σχέσεις του με τον κ. Πανούση. Προσθέτει δε ότι παραιτήθηκε διότι επιθυμεί να έχει πιο ενεργό ρόλο στην πολιτική σκηνή, γεγονός που δεν μπορεί να το κάνει λόγω των αυξημένων υπηρεσιακών αναγκών που είχε μέχρι σήμερα.

Δημοφιλή