ΕΙΔΗΣΕΙΣ
21/01/2016 09:01 EET | Updated 21/01/2016 09:47 EET

Θεοδωράκης: Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι αποφασισμένοι να συμπλεύσουν για μεταρρυθμίσεις

Eurokinissi

«Ο διάλογος είναι χρήσιμος όχι μόνο για να αισθανόμαστε εμείς καλά. Είναι για να αισθάνεται και μια ασφάλεια η κοινωνία, να ξέρει ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι αποφασισμένοι, παρά τις διαφορές τους, να συμπλεύσουν για κάποιες μεγάλες μεταρρυθμίσεις για τη χώρα» δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, προσερχόμενος σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Και αυτό είναι ένα μήνυμα που πρέπει να στέλνουμε στον απογοητευμένο μας λαό που φοβάται ότι θα πηγαίνουμε από παρακμή σε παρακμή. Υπάρχει άλλος δρόμος. Υπάρχει ο δρόμος των μεταρρυθμίσεων και θα συζητήσουμε για να δούμε που συμφωνούμε και που διαφωνούμε σε αυτές τις μεταρρυθμίσεις» πρόσθεσε.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Θεοδωράκης ότι δεν υπάρχει μέτωπο με τη ΝΔ. «Υπάρχει όμως μέτωπο με όλες τις μεταρρυθμιστικές δυνάμεις απέναντι σε πρακτικές της κυβέρνησης. Για παράδειγμα, ο τρόπος που χειρίζεται το ελληνικό δημόσιο. Όλα αυτά που αποκαλύπτονται κάθε μέρα είναι τραγελαφικά. Βεβαίως έχουμε μέτωπο με όλες τις μεταρρυθμιστικές δυνάμεις για να σταματήσουν αυτές οι πρακτικές».

Από πλευράς του, ο πρόεδρος της ΝΔ δήλωσε ότι «είναι σημαντικό να έχουμε έναν διάλογο, οι φιλοευρωπαϊκές μεταρρυθμιστικές δυνάμεις του τόπου καθώς έχουμε πολύ δύσκολα θέματα απέναντί μας. Έχω αναγνωρίσει τη συνολική σου προσπάθεια για την αποστροφή στον λαϊκισμό και την έμφαση στον ορθό λόγο, κάτι στο οποίο θέλω και εγώ να σταθώ ιδιαίτερα».

Sponsored Post