Οι αγρότες που υποδύονται τους τζιχαντιστές για τα 15 λεπτά δημοσιότητας

Οι αγρότες που υποδύονται τους τζιχαντιστές για τα 15 λεπτά δημοσιότητας

Υπάρχουν και όρια στα 15 λεπτά δημοσιότητας που ζητάτε.

Ο λόγος για τις διαμαρτυρίες των αγροτών που πολλές φορές φτάνουν σε ακρότητες του αισχίστου είδους προκειμένου να τραβήξουν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας.

Έτσι, όπως μεταδίδει το Agrinionews, ενόσω ήταν σε εξέλιξη το μπλόκο των αγροτών στον κόμβο του Κεφαλόβρυσου, με δίωρη διακοπή της κυκλοφορίας, αγρότες και κτηνοτρόφοι παρουσίασαν ένα πρωτοφανές και κακού γούστου... δρώμενο.

Συγκεκριμένα σαν σκετς τρεις εξ΄ αυτών, φορώντας μάσκες του Τσίπρα, του Αποστόλου και του Κατρούγκαλου, παρίσταναν τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους να σφάζουν τους αγρότες.

Θυμίζουμε ότι οι τζιχαντιστές είναι αυτοί που σφάζουν γυναίκες και παιδιά στην Συρία, που οργανώνουν τρομοκρατικές επιθέσεις σε χώρες, όπως το Παρίσι και σε οδηγούν εκατομμύρια πρόσφυγες στη φυγή για να γλιτώσουν. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να παραλληλίζεται αυτή η φρίκη με την διαμαρτυρία απέναντι στη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού και του φορολογικού. Μακάρι αντί για αυτή την μακάβρια παντομίμα να κατέθεταν προτάσεις για λύσεις στα θέματά τους.

Αγρότες

Δημοφιλή