ΕΙΔΗΣΕΙΣ
24/01/2016 16:44 EET | Updated 24/01/2016 16:57 EET

Απ' όλα είχε o «Ένας χρόνος ΣΥΡΙΖΑ». Γαρύφαλλα και μίνι, πανό και δυναμική τρίτη ηλικία αλλά και τον...χίπστερ άνδρα της ασφάλειας του Τσίπρα

eurokinissi

Το κρύο ήταν τσουχτερό και περί τις 18:30, οπότε ήταν η προγραμματισμένη ώρα έναρξης της ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, το στάδιο του Ταε Κβο Ντο ήταν κάθε άλλο παρά γεμάτο. Μιάμιση ώρα μετά όμως, όταν επιτέλους ο πρωθυπουργός ανέβηκε στο βήμα οι θέσεις στην πλατεία και στις κερκίδες ήταν πλέον κατειλημμένες και όπως φαίνεται όλα πήγαν...δεξιά.

Παραμονή της επετείου της πρώτης εκλογικής πρωτιάς του ΣΥΡΙΖΑ, που του χάρισε την εξουσία και με τη συνεργασία με τους ΑΝΕΛ τη δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης, το κόμμα γιόρτασε τον ένα χρόνο διακυβέρνησης αν και συγκριτικά με εκδηλώσεις του κόμματος τα τρία τελευταία χρόνια μάλλον κάτι έλειπε. Ίσως ο παλμός και ο αυθορμητισμός. Ίσως η αθωότητα.

Διαβάστε επίσης: Τσίπρας: Η κυβέρνηση θα συνεχίσει και η αξιολόγηση θα ολοκληρωθεί

Τα μέτρα ασφαλείας όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που ακολουθούν ήταν αυστηρά, οι σημαίες μάλλον μετρημένες - αν και υπήρχαν κάποια πανό με συνθήματα, σε τουλάχιστον μία περίπτωση με αστοχίες στην ορθογραφία. Τα δε συνθήματα ακούγονταν κάπως υποτονικά.

Υπουργοί, βουλευτές και στελέχη του κόμματος είχαν πάρει τη θέση τους στις πρώτες σειρές ενώ αρκετοί, όπως και ο Αλέξης Τσίπρας, κρατούσαν κόκκινα τριαντάφυλλα ή γαρύφαλλα.

Ποιο χαρακτηριστικές φιγούρες της εκδήλωσης θα μπορούσαν να αναδειχθούν μάλλον κάποιοι ηλικιωμένοι με πολύ μπριο, κάποιοι ενθουσιώδης υποστηρικτές με πανό, ορισμένες γυναικείες παρουσίες με τολμηρή ένδυση αλλά και ο...χίπστερ άνδρας της ασφάλειας του πρωθυπουργού με την πυκνή γενειάδα...

Photo gallery Εκδήλωση, Ένας χρόνος ΣΥΡΙΖΑ See Gallery