ΔΙΕΘΝΕΣ
25/01/2016 03:06 EET | Updated 25/01/2016 03:06 EET

Κάποιοι την ήθελαν νεκρή, όμως τελικά σώθηκε χάρη στην αγάπη των εθελοντών. Η ιστορία της Khaleesi

Facebook

Η ζωή ενός ακόμα σκύλου σώθηκε χάρη στην δύναμη που παρέχουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στην θέληση ορισμένων ευσυνείδητων ανθρώπων.

Η Khaleesi γύριζε τους δρόμους της Βουλγαρίας σκελετωμένη και έχοντας χάσει όλο το τρίχωμά της. Όταν όμως ένας χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης εντόπισε την φωτογραφία της σε έναν ιστότοπο, αμέσως ζήτησε από την οργάνωση διάσωσης αδέσποτων ζώων RSDR να βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούν την σκυλίτσα. Στον σύνδεσμο που τους έστειλε μέσω Facebook, δημοσιογράφοι καλούσαν τις αρχές να εντοπίσουν και να θανατώσουν τον σκύλο, καθώς φαινόταν να κουβαλά ασθένειες.

The photos of Khaleesi that were in the news article. RSDR were alerted to Khaleesi's story.Read Khaleesi's Story at:...

Δημοσιεύτηκε από RSDR Rudozem Street Dog Rescue στις Δευτέρα, 12 Μαΐου 2014

Φοβούμενοι τα χειρότερα, μέλη της RSDR έτρεξαν άμεσα να διασώσουν την σκυλίτσα, η οποία ήταν εμφανώς παραμελημένη. Οι ίδιοι ταξίδεψαν 70 χλμ, μέχρι την πόλη που είχε εντοπιστεί ο σκύλος, χωρίς να γνωρίζουν που ακριβώς αυτή κινούνταν. Με την βοήθεια των ντόπιων, τα μέλη της RSDR βρήκαν την Khaleesi, όπως την ονόμασαν, κοντά σε μια κυκλική διασταύρωση. Η σκυλίτσα ήταν φιλική και αμέσως πλησίασε τους εθελοντές, ζητώντας την προσοχή τους.

(Photo of Tony Rowles with Khaleesi.) We were asked today if we could help this poor girl who was in another town. She...

Δημοσιεύτηκε από RSDR Rudozem Street Dog Rescue στις Δευτέρα, 12 Μαΐου 2014

Εκείνοι την μετέφεραν τότε στο ιατρείο τους, όπου της έκαναν εξετάσεις προκειμένου να διαπιστώσουν σε τι κατάσταση βρισκόταν.

Our beautiful and very brave girl.

Δημοσιεύτηκε από RSDR Rudozem Street Dog Rescue στις Σάββατο, 17 Μαΐου 2014

Σύμφωνα με το thedodo, η σκυλίτσα είχε πολλά προβλήματα υγείας, όμως χάρη στην αγάπη των εθελοντών και την ιατροφαρμακευτική φροντίδα που της προσέφεραν, η ίδια έγινε καλά σε μικρό χρονικό διάστημα. Σήμερα, η Khaleesi έχει ένα πανέμορφο λευκό και καφέ τρίχωμα και αναζητεί σπίτι.

Khaleesi behaved wonderfully.

Δημοσιεύτηκε από RSDR Rudozem Street Dog Rescue στις Σάββατο, 17 Μαΐου 2014

Khaleesi and Ragnar. Another reason these two should be adopted together. They are inseparable.

Δημοσιεύτηκε από RSDR Rudozem Street Dog Rescue στις Κυριακή, 20 Ιουλίου 2014

Khaleesi with Tysan.

Δημοσιεύτηκε από RSDR Rudozem Street Dog Rescue στις Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016

Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε την ιστορία του Μπίλι, ενός σκυλάκου που εντοπίστηκε σε άσχημη κατάσταση στα Οινόφυτα και χάρη στην φροντίδα και την αγάπη μιας νεαρής γυναίκας έγινε και πάλι υγιής και δυνατός.