Δείτε τι έκανε αυτός ο πατέρας για να κάνει τον γιο του οπαδό της Άρσεναλ

Δείτε τι έκανε αυτός ο πατέρας για να κάνει τον γιο του οπαδό της Άρσεναλ
rifqy/Flickr

Ο τρόπος με τον οποίο ένας οπαδός της Άρσεναλ από την Κομητεία Κεντ της Αγγλίας προσπάθησε να πείσει τον γιο του να ακολουθήσει την ομάδα του κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Ο Paul Gardiner είχε πληγωθεί όταν άκουσε ότι ο εξάχρονος γιος του Charlie ήθελε να στηρίξει τη Λίβερπουλ ή το Μάντσεστερ, αντί για την Άρσεναλ. Τότε ο ίδιος σκαρφίστηκε ένα πονηρό -και ίσως αντιπαιδαγωγικό- τρόπο για να ακολουθήσει ο μικρός τις προτιμήσεις του. Πιο συγκεκριμένα, του έγραψε ένα γράμμα, το οποίο υποτίθεται ότι προερχόταν από τους Arsene Wenger και Alexis Sanchez.

«Αγαπητές Τσάρλι, μίλησα με τον πατέρα σου σήμερα το πρωί και ήταν στεναχωρημένος που έμαθε ότι θες να στηρίξεις την Liverpool FC ή την Manchester City FC όπως οι φίλοι σου», ξεκινούσε το γράμμα.

«Εγώ και οι άλλοι παίχτες, ειδικά ο Alexis Sanchez που ξέρω ότι είναι ο αγαπημένος σου παίχτης, χαιρόμαστε να σε έχουμε οπαδό της Άρσεναλ και ελπίζουμε να συνεχίσεις να μας στηρίζεις για πολλά χρόνια μαζί με τον μπαμπά σου», συνέχιζε ο πατέρας, ή καλύτερα ο “Arsene Wenger”.

«Είπα στον μπαμπά σου να φέρει εσένα και την αδελφή σου, Evie, σε έναν αγώνα της Arsenal σύντομα. O Alexis μου είπε ότι ανυπομονεί να τον δεις να παίζει και θα προσπαθήσει να βάλει πολλά γκολ για εσένα. Άκου τον μπαμπά σου όταν λέει ότι η Άρσεναλ είναι η καλύτερη – έχει δίκιο!», καταλήγει το άρθρο, αφού πρώτα έγινε αναφορά στις νίκες της Άρσεναλ και τις ήττες της Λίβερπουλ.

Ο ποδοσφαιρόφιλος πατέρας δημοσίευσε φωτογραφία του γράμματος στο Twitter, το οποίο πλέον έχει γίνει viral.

Δημοφιλή