Σύλληψη ιδιοκτήτη κυλικείου σε δημοτικό για ασέλγεια σε βάρος κοριτσιών 10 και 11 ετών

Σύλληψη ιδιοκτήτη κυλικείου σε δημοτικό για ασέλγεια σε βάρος κοριτσιών 10 και 11 ετών
Eurokinissi

Σοκ προκαλεί η σύλληψη ιδιοκτήτη κυλικείου δημοτικού σχολείου στη Βορειοανατολική Αττική για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος τριών ανήλικων κοριτσιών.

Ο αδίστακτος παιδεραστής έδινε στα κοριτσάκια, ηλικίας 10,11, και 11 ετών, πορτοκαλάδες και τυρόπιτες ως αντάλλαγμα για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Σύμφωνα με την καταγγελία του πατέρα 10χρονης μαθήτριας της Γ΄ Δημοτικού, στις 21 Ιανουαρίου ο 52χρονος μέσα στο κυλικείο θώπευσε το ανήλικο κορίτσι, ενώ αποπειράθηκε να της βγάλει την μπλούζα με… ανταμοιβή μία πορτοκαλάδα.

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και ομολόγησε ότι είχε προβεί σε παρόμοιες πράξεις σε βάρος του κοριτσιού από τις 18 έως τις 21 Ιανουαρίου προσφέροντας δωρεάν τρόφιμα. Επίσης, ομολόγησε ότι είχε κάνει το ίδιο σε βάρος δύο ακόμη 11χρονων κοριτσιών της Ε΄ Δημοτικού. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν την μπλούζα της 10χρονης προκειμένου να εξερευνηθεί για τον τυχόν εντοπισμό βιολογικού υλικού του δράστη.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για αποπλάνηση παιδιού και ασέλγεια με ανήλικο έναντι αμοιβής κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση. Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη και τον παρέπεμψε στον 3ο Τακτικό Ανακριτή, από τον οποίο πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη, ενώ ο 52χρονος κρατείται στην Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων.

Δημοφιλή