ΕΙΔΗΣΕΙΣ
27/01/2016 05:44 EET | Updated 27/01/2016 06:37 EET

#TrueLove: Ένα Brand που θα αγαπήσεις αληθινά

true love

Το #TrueLove είναι ένα βιβλίο που δεν τυπώθηκε ποτέ. Eίναι ένα brand βασισμένο σε μια ιστορία αγάπης και σε αληθινούς ανθρώπους που το έκαναν πραγματικότητα.

Η Σοφία και ο Νικόλας, ιδιοκτήτες και εμπνευστές του #TrueLove, εξηγούν ότι η ιδέα γεννήθηκε σε μια βόλτα τους στο Notting Hill του Λονδίνου, όταν τους έγινε μια πρόταση να δημιουργήσουν custom made παπούτσια κι εκείνοι επέλεξαν το hashtag #ΤrueLove, το οποίο χρησιμοποιούσαν στους δικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Οι ιδέες που προέκυψαν ήταν πολύ περισσότερες από το να καλύψουν δύο ζευγάρια παπούτσια και έτσι γεννήθηκε το hashtag που έγινε brand. To #TrueLove.

true love

Κάθε κομμάτι της συλλογής, φτιαγμένο από υφάσματα εξαιρετικής ποιότητας, έχει το δικό του μοναδικό και πρώτοτυπο σχέδιο ή ένα quote εμπνευσμένο από στιγμές που έχουν ζήσει αληθινοί άνθρωποι, εισάγοντας έτσι για πρώτη φορά τον όρο True Fashion.

Οι δύο βασικοί στόχοι για την πρώτη συλλογή #TrueLove ήταν να ταιριάζει σε όλους και να μη βρεθεί ποτέ κανείς σε δίλημμα, καθώς οι προσιτές τιμές είναι ο λόγος που μπορείς να αποκτήσεις τα σχέδια που προσέλκυσαν το ενδιαφέρον σου, δίχως δεύτερες σκέψεις.

H επόμενη κίνηση, δική σου. Γνώρισε, αγάπησε και μοιράσου το #TrueLove.

Sponsored Post