Ο Ρονάλντο αγόρασε ξενοδοχείο στο Μονακό με εξωπραγματική τιμή!

Ο Ρονάλντο αγόρασε ξενοδοχείο στο Μονακό με εξωπραγματική τιμή!
contra.gr

Σε ξενοδοχειακές μονάδες και real estate επενδύει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με τελευταίο απόκτημα στο πλούσιο portfolio του ένα πανάκριβο ξενοδοχείο στο Μόντε Κάρλο.

Η βρετανική κτηματομεσιτική εταιρία "The Proto Group", ιδιοκτησίας του Ιταλού Αλεσάντρο Πρότο και του Αμερικανού υποψήφιου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, επιβεβαίωσε τη συμφωνία εξαγοράς ξενοδοχείου στο Μονακό την προηγούμενη εβδομάδα.

Το κόστος της ξενοδοχειακής μονάδας, η οποία βρίσκεται σε μία περιοχή με περιορισμένη πρόσβαση στην πρωτεύουσα του Πριγκιπάτου, ανέρχεται σε 140.000.000 ευρώ.

Η κτηματομεσιτική εταιρία είχε μεσολαβήσει και για την πώληση ενός πολυτελούς loft στον "Πύργο Τραμπ" της Νέας Υόρκης τον Αύγουστο του 2015, έναντι 16.700.000 ευρώ.

Ο ίδιος ο Αλεσάντρο Πρότο, μάλιστα, είχε συμβουλεύσει τον Πορτογάλο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης για την αγορά μιας μανσιόν με επτά υπνοδωμάτια, τρία σαλόνια, μία ανοιχτή και μία κλειστή πισίνα σε έκταση 12.000 τ.μ. αξίας 3.200.000 ευρώ στη Σμύρνη της Τουρκίας τον Νοέμβριο του 2015.

Έναν μήνα αργότερα έγινε γνωστό ότι ο Ρονάλντο θα επενδύσει τουλάχιστον 37.000.000 ευρώ από τα περίπου 75.000.000 σε πρότζεκτ της πορτογαλικής "Grupo Pestana" να δημιουργήσει τέσσερα νέα ξενοδοχεία με το λογότυπο "CR7" στη γενέτειρά του Φουντσάλ των Νησιών Μαδέιρα, στη Λισαβόνα, στη Μαδρίτη και στη Νέα Υόρκη.

"Είμαι φιλόδοξος και μαχητής. Προφανώς και πρόκειται για έναν τελείως διαφορετικό κόσμο. Ο δικός μου είναι το να παίζω ποδόσφαιρο, αλλά γνωρίζουμε όλοι ότι η ζωή δεν θα είναι πάντα έτσι", είχε δηλώσει τον Δεκέμβριο με αφορμή εκείνη την επένδυση.

ΠΗΓΗ: Contra.gr

Δημοφιλή