Τα γατάκια που σώθηκαν από το δρόμο και πήγαν για περιπέτειες στα βουνά και άλλα υπέροχα viral της εβδομάδας

Τα γατάκια που σώθηκαν από το δρόμο και πήγαν για περιπέτειες στα βουνά και άλλα υπέροχα viral της εβδομάδας
BoredPanda

Σας έχει τύχει να θέλετε πολύ να δείτε μια ταινία στο σπίτι αλλά ο/η σύντροφός σας να θέλει εξίσου πολύ να δει μια άλλη ταινία; Ή να θέλετε να κάνετε download την αγαπημένη σας σειρά αλλά ταυτόχρονα ο έφηβος γιος σας να παίζει online και να σας «τρώει» τα megabytes;

Φυσικά σας έχει τύχει, όλοι όσοι δεν μένουμε μόνοι μας αντιμετωπίζουμε αυτά τα προβλήματα. Μέχρι που ήρθε το VDSL έως 50Mbps από τη COSMOTE και έφερε τον παράδεισο στο σπίτι, καθώς χάρη στις ασύλληπτες ταχύτητές του κάθε μέλος της οικογένειας μπορεί να κάνει ό,τι μα ό,τι θέλει με το ίντερνετ χωρίς να «κλέβει» τις ταχύτητες των υπολοίπων ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνει τη μαγεία του διαδικτύου σε όλο της το μεγαλείο.

Μεγαλείο είπαμε; Να πέντε ειδήσεις που έγιναν viral μέσα στην εβδομάδα που πέρασε και είναι ακριβώς αυτό: μεγαλειώδεις. Κάθε μία για τους λόγους της.

Ο πιο τρυφερός φόρος τιμής σε Bowie και Rickman

Λίγες μέρες μετά τον ξαφνικό θάνατο του David Bowie, έφυγε από τη ζωή και ο λατρεμένος ηθοποιός Alan Rickman κάνοντας τη δεύτερη εβδομάδα του Ιανουαρίου τη χειρότερη της χρονιάς. Η Anamaria Androne όμως, ιδρύτρια του Merique Crochet, βρήκε τον πιο γλυκό, τρυφερό και όμορφο τρόπο για να αποτίνει φόρο τιμής στους δύο σπουδαίους καλλιτέχνες που υπήρξαν είδωλά της. Τους μετέτρεψε σε πλεκτά κουκλάκια με τη μορφή που τους θυμάται καλύτερα: ως Ziggy Stardust και Καθηγητή Severus Snape.

Ετοιμαστείτε για το πρώτο πλωτό δάσος

Το Rotterdam της Ολλανδίας θα φιλοξενεί κάτι πραγματικά μοναδικό στην πόλη του σε λίγο καιρό. Στις 16 Μαρτίου του 2016 ένα πλωτό δάσος από 20 δέντρα θα εγκατασταθεί στο κέντρο του Rotterdam, κάθε ένα από τα οποία θα επιπλέει πάνω σε παλιές σημαδούρες που θα γίνουν δωρεά από το λιμάνι της πόλης. Στόχος του project είναι να αποτρέψει την καταστροφή των δέντρων κάθε φορά που ξεριζώνονται από μια τοποθεσία για να χτιστούν κτήρια.

Τα γατάκια που σώθηκαν και ξεκίνησαν μια υπέροχη περιπέτεια

Ο Bolt και ο Keel, δύο νεογέννητα γατάκια, βρέθηκαν εγκαταλειμμένα στον κάδο ενός πάρκου. Οι άνθρωποι που τα βρήκαν είχαν σκοπό να τα πάνε στο καταφύγιο ζώων, δεν το πρόλαβαν όμως ανοιχτό και την επόμενη ημέρα έφευγαν για ένα διήμερο ταξίδι στα βουνά όπου θα κατασκήνωναν και θα πήγαιναν για κανό και πεζοπορία. Τι έκαναν λοιπόν με τα γατάκια; Πολύ απλά, τα πήραν μαζί τους!

Ο μπαμπάς που μεταμόρφωσε το δωμάτιο της κόρης του σε μαγικό δεντρόσπιτο

Ο χρήστης του Reddit radamshome ξέρει πως κάθε μικρό κορίτσι θέλει ένα νεραϊδένιο δεντρόσπιτο στο δωμάτιό της, για αυτό και αποφάσισε να φτιάξει ένα για την μικρή κόρη του. Του πήρε 350 ώρες, 18 μήνες και $4.250, αλλά τα κατάφερε. Και εμείς μπορούμε από τώρα να τον ανακηρύξουμε τον Καλύτερο Μπαμπά του 2016. Αν εσείς , από την άλλη, δεν έχει (ακόμα) παιδιά, οι απίστευτες ταχύτητες του VDSL έως 50Mbps από τη COSMOTE μπορούν να σας κρατήσουν απασχολημένους για το ίδιο χρονικό διάστημα και σχεδόν τσάμπα.

Το Shiba Inu που κοιμάται στην ίδια στάση με το παιχνίδι του

Το ότι πολλά κατοικίδια έχουν αδυναμία στα ψεύτικα, χνουδωτά αρκουδάκια τους, το ξέρουμε λίγο-πολύ όλοι. Το συγκεκριμένο Shiba Inu όμως που ακούει στο όνομα Maru, πήγε αυτή την αδυναμία ένα επίπεδο παραπάνω. Πώς; Με το να κοιμάται συνέχεια στην ίδια στάση με το παιχνιδάκι του, μια λούτρινη φώκια.