Αυτός είναι ο πιο χαρούμενος συνταξιούχος του κόσμου (και φυσικά δεν βρίσκεται στην Ελλάδα)

Αυτός είναι ο πιο χαρούμενος συνταξιούχος του κόσμου (και φυσικά δεν βρίσκεται στην Ελλάδα)

Υπάρχουν όπως φαίνεται και εκείνοι που χαίρονται πάρα πολύ όταν έχει έρθει η ώρα να βγουν στη σύνταξη και δεν διστάζουν να το δείξουν. Αυτό βέβαια στις ΗΠΑ και όχι στην Ελλάδα.

Αναφερόμαστε στο αναπληρωτή σερίφη του Κολοράντο Τόνι Σερμπ, οποίος μετά από 29 χρόνια υπηρεσίας, αποφάσισε να συνταξιοδοτηθεί.

Προς τιμή του, δημιουργήθηκε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο που έχει γίνει για προφανείς λόγους viral. Σε αυτό, ο Σερμπ μπαίνει στο ασανσέρ και υπό τους ήχους του κομματιού «Watch Me (Whip/Nae Nae)» αρχίζει να επιδεικνύει τις εντυπωσιακές χορευτικές του ικανότητες. Και δεν σταματάει εκεί, αφού παροτρύνει και όσους συναδέλφους του μπουν στο ασανσέρ να τον ακολουθήσουν στον χορό. Όλα αυτά βέβαια μέχρι να μπει μέσα το αφεντικό και αποφασίσει να βάλει ξανά το σοβαρό του πρόσωπο.

Ο Σερμπ φεύγει έχοντας αφήσει πίσω του συναδέλφους και προϊστάμενους που έχουν να πουν τα καλύτερα για αυτόν, όπως φαίνεται και σε αυτό το post στο Facebook που ανέβασε το γραφείο του σερίφη.

Deputy Tony Scherb retired from the Sheriff’s Office after 29 years of dedicated service. Tony had assignments in CJC...

Posted by EPC Sheriff's Office on Saturday, 30 January 2016

«Ο Τόνι ήταν πολύτιμο μέλος του γραφείου του σερίφη για τόσα πολλά χρόνια και ένας στενός φίλος για πολλούς από εμάς,» γράφει η ανακοίνωση. «Θα μας λείψει και του ευχόμαστε τα καλύτερα.»

Δημοφιλή