Αγρότες πιάστηκαν στα χέρια με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Αγρότες πιάστηκαν στα χέρια με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ
Eurokinissi

Επεισόδια σημειώθηκαν σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για το αγροτικό ζήτημα στη Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης το μεσημέρι της Κυριακής, όταν αγρότες διέκοψαν τις προγραμματισμένες ομιλίες του υφυπουργού Εξωτερικών, Δημήτρη Μάρδα, και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλου, διαμαρτυρόμενοι για το Ασφαλιστικό.

Οι αγρότες εισέβαλαν στην αίθουσα που λάμβανε χώρα η εκδήλωση και ζητούσαν από τον κ. Φάμελλο να πάρει πίσω τις δηλώσεις του τα περί ακροδεξιών στοιχείων. Ακόμα, επεσήμαναν ότι «συζήτηση με τα ΜΑΤ δε γίνεται». Σύντομα προκλήθηκαν εντάσεις, με αποτέλεσμα κάποιοι να έρθουν στα χέρια με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Οι αγρότες τελικά αποχώρησαν από τον χώρο.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι οι αγρότες παραμένουν ανυποχώρητοι και με σαφή διάθεση να προχωρήσουν σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους από αύριο, Δευτέρα, χωρίς να αποκλείεται και αιφνίδιο «μπλακ άουτ». Για σήμερα, Κυριακή, σε πολλές περιοχές στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία διατηρείται το πρόγραμμα των προηγούμενων ημερών σε ό,τι αφορά στους αποκλεισμούς των δρόμων και κομβικών σημείων όπου οι αγρότες έχουν στήσει τα μπλόκα τους.

Δημοφιλή