Ευθείες απειλές σε προκήρυξη για Φλαμπουράρη: «Θα ξανάρθουμε. Βάλε ΜΑΤ στο σπίτι σου»

Ευθείες απειλές σε προκήρυξη για Φλαμπουράρη: «Θα ξανάρθουμε. Βάλε ΜΑΤ στο σπίτι σου»
Eurokinissi

Ευθείες απειλές σε βάρος του υπουργού Επικρατείας κ. Αλέκου Φλαμπουράρη εξαπολύονται σε προκήρυξη που δημοσιεύτηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου με την οποία γίνεται ανάληψη ευθύνης για την καταδρομική επίθεση που σημειώθηκε στο σπίτι του υπουργού στα Εξάρχεια τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Ο συντάκτης απευθυνόμενος προς τον κ. Φλαμπουράρη γράφει «η μποέμ ζωή στα στενάκια του Στρέφη, εκτός από παρελθόν είναι πλέον και επικίνδυνη. Πόσο λίγοι αποδείχτηκαν οι μπάτσοι της φρουράς σου που απασχολημένοι με τα smart phones τους είδαν το υπηρεσιακό τους Citroen να γίνεται κάτι που τους θύμιζε το αφεντικό τους: ΦΛΑΜΠΕ (ράρης). Δήλωσες πως δεν σκοπεύεις να φύγεις από τον Στρέφη. Ναι, μπορεί και να το κάνεις. Αλλά στη Βουλγαροκτόνου βάλε ΜΑΤ, βάλε ΕΚΑΜ, βάλε κάμερες, βάλε συρματοπλέγματα. Κάνε το ίδιο που κάνει η εξουσία σας: ετοιμάζει τους στρατούς της για να αντιμετωπίσει την οργή των καταπιεσμένων».

Στο κείμενο γίνεται σαφές ότι οι δράστες της επίθεσης του περασμένου Σαββάτου παρακολουθούσαν όχι μόνο τους φρουρούς του σπιτιού αλλά στο παρελθόν και τον ίδιο τον κ. Φλαμπουράρη. Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της εμπρηστικής ενέργειας αστυνομικός φρουρός δέχθηκε μολότοφ στο λαιμό και σώθηκε την τελευταία στιγμή, ενώ στις φλόγες τυλίχτηκαν δύο οχήματα (ένα υπηρεσιακό και ένα που ανήκει στον γιο του υπουργού).

Δημοφιλή