Ψάρι- Άλιεν με πόδια, δάχτυλα και ανθρώπινη μύτη περπατά στο νερό

Ψάρι- Άλιεν με πόδια, δάχτυλα και ανθρώπινη μύτη περπατά στο νερό
Twitter

Εκ πρώτης όψεως μοιάζει με Άλιεν από ταινία επιστημονικής φαντασίας. Πρόκειται όμως για ένα άγνωστο, τρομακτικό πλάσμα, που αλίεψαν ψαράδες στην Καραϊβική.

Το πλάσμα έχει πτερύγια, πόδια, δάχτυλα ενώ πάνω από το στόμα του σχηματίζεται μια "ανθρώπινη μύτη". Εντοπίστηκε στο λιμάνι του Windward, στο μικρό νησί της Carriacou, έμειναν με την τρίχα κάγκελο και το αίμα παγωμένο.

"Κανείς μας δεν είχε δει κάτι παρόμοιο. Πολλοί άνθρωποι ήρθαν να το δουν από κοντά και πραγματικά τρομοκρατήθηκαν. Έμοιαζε βγαλμένο από ταινία τρόμου», ανέφερε ο βετεράνος ψαράς Hope McLawrence, ο οποίος έπιασε στα δίχτυα του το απόκοσμο ψάρι, συμπληρώνοντας: "Δεν είχε πτερύγιο, αλλά δύο κανονικά πόδια με δάχτυλα και ανθρώπινη μύτη, όπως επίσης και ένα μεγάλο κόκκαλο στην πλάτη. Η ουρά και τα πλαϊνά πτερύγιά του είναι εξαιρετικά πολύπλοκα".

Σύμφωνα δε με την 50χρονη εμπειρία του, το μυστηριώδες πλάσμα δεν φέρεται να κολυμπά, αλλά να περπατά στο βυθό της θάλασσας.

"Ποτέ δεν πίστευα ότι στα ρηχά νερά μας θα μπορούσε να ζει κάτι τέτοιο. Δεν ξέρουμε πόσο επικίνδυνο είναι", καταλήγει έντρομος ο 74χρονος ψαράς.

Το Carriacou απέχει λίγα μόλις μίλια από το μεγαλύτερο νησί της Καραϊβικής, Γρενάδα, και 200 μίλια από τα Μπαρμπάντος.

ΠΗΓΗ: mirror.co.uk

Δημοφιλή