Λέτο: "Τα όνειρα κάποιες φορές γίνονται πραγματικότητα"

Λέτο: "Τα όνειρα κάποιες φορές γίνονται πραγματικότητα"
Sport24.gr

Ο Σεμπαστιάν Λέτο είναι ελεύθερος πλέον από την Κατάνια και έρχεται την Τρίτη (2/2) στην Αθήνα για να συμφωνήσει σε όλα με τον Παναθηναϊκό και να επιστρέψει στην ομάδα όπου αγαπήθηκε όσο λίγοι. Λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση του θρίλερ της Δευτέρας (1/2) μέχρι να εξασφαλίσει την ελευθέρας του ο Λέτο μέσω twitter έστειλε το μήνυμα του προς τους φίλους του τριφυλλιού γράφοντας ότι τα όνειρα κάποιες φορές γίνονται πραγματικότητα.

Δείχνοντας πόσο πολύ ήθελε να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό και να φορέσει και πάλι την πράσινη φανέλα. Μάλιστα ο Λέτο συνδύασε το μήνυμα του αυτό με το τραγούδι "Seven Nation Army" με το οποίο είχε συνδεθεί κατά την παρουσία του στο τριφύλλι.

Η μεταγραφή που άργησε ένα χρόνο

Να θυμίσουμε ότι ο Λέτο και στις 4 Ιανουαρίου του 2015, ένα χρόνο πριν δηλαδή, όταν εν συνεχεία πήγε στην Λανούς είχε βάλει ένα παρόμοιο μήνυμα στο twitter θέλοντας όμως σε εκείνο το σημείο εκείνος να πιέσει τον Παναθηναϊκό για να τον πάρει πίσω στο τριφύλλι έχοντας γράψει τότε: "Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Είμαι πολύ ευτυχισμένος να εισπράττω τόσο αγάπη... καμιά φορά τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα". Τώρα όμως το όνειρο του Λέτο να επιστρέψει είναι πλέον γεγονός.

Ανακοίνωσαν τη λύση του συμβολαίου οι Ιταλοί

Εν τω μεταξύ με τον πλέον επίσημο τρόπο ο Λέτο είναι ελεύθερος καθώς η Κατάνια ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της την λύση του συμβολαίου με τον 29χρονο ποδοσφαιριστή που είναι ελεύθερος για να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Δημοφιλή