ΚΟΙΝΩΝΙΑ
03/02/2016 16:20 EET | Updated 03/02/2016 16:20 EET

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες το Σαββατοκύριακο. Ανοιχτές την Πέμπτη εθνικές οδοί, λιμάνια και αεροδρόμια

Sooc

Στις αρχικές της θέσεις παραμένει η Πανελλήνια Συνέλευση Συντονιστικών Επιτροπών των κινητοποιημένων Αγροτών, όπως αυτές έχουν καταγραφεί στην συνάντηση της Σίνδου, όπου ρητά και κατηγορηματικά ζητείται άμεση ανάκληση των προσχεδίων νόμου για το ασφαλιστικό και το φορολογικό, για συνάντηση και διάλογο με τον Πρωθυπουργό, καθώς επίσης ξεκάθαρη και ρητή θέση των κομμάτων της αντιπολίτευσης για μη ψήφιση και απόρριψη των αναφερομένων προς εισήγηση προσχεδίων νόμου.

Μετά από συνέλευση που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη, αποφασίστηκε η περαιτέρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεων με πολύωρους αποκλεισμούς των εθνικών οδών, αεροδρομίων, λιμανιών καθώς και 24ωρο αποκλεισμό από τις 12.00 π.μ. του Σαββάτου έως 12.00 π.μ. της Κυριακής.

Αποφασίστηκε ακόμη, λόγω τις 24ωρης απεργίας,αύριο, Πέμπτη, θα παραμείνουν ανοιχτές οι εθνικές οδοί, λιμάνια, αεροδρόμια για διευκόλυνση και ομαλή μεταφορά και μετακίνηση στους τόπους των συγκεντρώσεων.

Τέλος, συνεχίζοντας απαρέγκλιτα την αρχική προσπάθεια για πλήρη ενοποίηση και ενιαίας κατεύθυνσης του αγώνα όλων των μπλόκων, συστάθηκε επιτροπή η οποία θα παραστεί στη συνάντηση της Νίκαιας στις 07 Φεβρουαρίου, καθώς και όπου αλλού χρειαστεί να παραστεί.