ΔΙΕΘΝΕΣ
03/02/2016 13:37 EET | Updated 03/02/2016 13:37 EET

18χρονη ανέβασε βίντεο στο Facebook λίγα λεπτά μετά τον πυροβολισμό της

Είναι η στιγμή που η 18χρονη Donesha Gantt, μόλις έχει πυροβοληθεί και παρακαλεί, μεταξύ άλλων, το θεό, αν πεθάνει, να της συγχωρέσει της αμαρτίες της. Η νεαρή Αφροαμερικανίδα κρατάει μια τσάντα στο στομάχι της, καθώς περιμένει, αιμορραγώντας, τους άνδρες των πρώτων βοηθειών να φτάσουν στο σημείο.

Η 18χρονη που ζει στην Ατλάντα βρισκόταν έξω από ένα Burger King στην Opa-locka της Φλόριντα, όταν τρεις άντρες άνοιξαν πυρ. Η νεαρή επέβαινε μαζί με τη μητέρα της και μια άλλη γυναίκα στο αυτοκίνητό της όταν έπεσαν οι πυροβολισμοί.

Σύμφωνα με τη New York Daily News η οποία επικαλείται την Miami Herald, η οδηγός, που δεν τραυματίστηκε, κατάφερε, με όση ψυχραιμία είχε να μετακινήσει το αυτοκίνητο λίγα μέτρα πιο πέρα, σώζοντας τον εαυτό της και τις άλλες δυο γυναίκες.

Οι οπλοφόροι έριξαν οκτώ σφαίρες στα πλαϊνά τζάμια του αυτοκινήτου, οδηγώντας της 18χρονη και τη μητέρα της στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση.

Η 18χρονη δήλωσε ότι γνωρίζει ποιοι ήταν αυτοί που την πυροβόλησαν ωστόσο δε πρόκειται να αποκαλύψει την ταυτότητά τους στις αρχές.

Ο μάνατζερ του συγκεκριμένου Burger King, είπε ότι η ενέργεια έδειχνε να είναι υπολογισμένη και ότι οι τρεις άντρες είχαν στο στόχαστρό τους τις τρεις γυναίκες, αφού πυροβόλησαν συγκεκριμένα.

ΠΗΓΗ: nydailynews