Η "αφέντρα" που πληρώνεται με 1.300 ευρώ την φορά για να βγάζει τους πελάτες της βόλτα σαν σκυλάκια

Η "αφέντρα" που πληρώνεται με 1.300 ευρώ την φορά για να βγάζει τους πελάτες της βόλτα σαν σκυλάκια

Ονομάζεται Paige και είναι μόλις 21 ετών και κερδίζει το παντεσπάνι της βγάζοντας βόλτα με λουρί τους πελάτες της. Στην επαγγελματική της ταυτότητα υπογράφει ως "dominatrix", τουτέστιν αφέντρα.

Η Paige, από το West Midlands της Βρετανίας, σύμφωνα με την Mirror, προσφέρει τις υπηρεσίες της σε άνδρες, χρεώνοντας τους για να περπατούν στο πλάι της σαν σκυλάκια φορώντας λουρί.

Κάποιο από τα ραντεβού της έγιναν viral στο διαδίκτυο όταν φωτογραφίες αλλά και σχετικό βίντεο ανέβηκαν στο Facebook.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη τακτική της φαίνεται και στο βίντεο που αναρτήθηκε στο Facebook.

Σύμφωνα με τα Βρετανικά μέσα, είναι η πρώτη φορά που μια τέτοια ταπείνωση λαμβάνει χώρα σε δημόσιο χώρο και πως εκείνη δεν περίμενε ότι η δημοσιοποίηση θα προκαλούσε τέτοιο ντόρο.

Αναφερόμενη στο βίντεο τόνισε: "Ο άντρας ήρθε στη Βρετανία, και πλήρωσε 1.000 λίρες για μια τέτοια εμπειρία…", τόνισε και μάλλον σόκαρε όταν σημείωσε: «επίσης, τον κούρεψα και έσπασα αυγά στο κεφάλι του! Όλοι το βρίσκουν αυτό περίεργο. Πιστεύουν ότι δεν είναι συναινετικό, αλλά είναι", σημειώνει και απογείωσε τη συζήτηση όταν αποκάλυψε ότι «απολαμβάνω να ταπεινώνω τους άντρες…".

Η ίδια τονίζει πως ήδη έχει κερδίσει πάνω από 25.000 ευρώ σε μόλις δύο μήνες βγάζοντας βόλτα άνδρες με... λουρί. Το βίντεο έχει πάνω από 500.000 θεάσεις στο Facebook.

Οι πελάτες της ταξιδεύουν ακόμα και αεροπορικώς στην Μεγάλη Βρετανία για να τους προσφέρει τις... υπηρεσίες της.

ΠΗΓΗ: mirror.co.uk

Δημοφιλή