Πυρπόλησε την 8 μηνών έγκυο πρώην σύντροφό του γιατί "ήταν πολύ όμορφη"

Πυρπόλησε την 8 μηνών έγκυο πρώην σύντροφό του γιατί "ήταν πολύ όμορφη"
Giorgio Montersino/Flickr

Η παθολογική ζήλια οδήγησε έναν Ιταλό να πυρπολήσει την αγαπημένη του που κυοφορούσε το παιδί τους , το οποίο κατάφερε να συλλάβει έπειτα από εξωσωματική γονιμοποίηση.

Ο λόγος για τον 40χρονο Paolo Pietropaolo από την Νάπολη της Ιταλίας, ο οποίος αφού γρονθοκόπησε την 38χρονη πρώην σύντροφό του, Carla Ilenia Caiazzo, στη συνέχεια την περιέλουσε με οινόπνευμα και την πυρπόλησε.

Σύμφωνα με την La Stampa, ο άνδρας επικοινώνησε με την 38χρονη, η οποία βρισκόταν στον όγδοο μήνα εγκυμοσύνης και αφού συμφώνησε να συναντηθούν, την παρέσυρε στο δρόμο έξω από το σπίτι της όπου τη γρονθοκόπησε άγρια.

Το περιστατικό αντιλήφθηκε ένας γείτονας ο οποίος προσπάθησε να προστατεύσει τη Caiazzo, ο οποίος, όμως, λίγα λεπτά αργότερα επέστρεψε κρατώντας ένα μπουκάλι οινόπνευμα και έναν αναπτήρα.

Ο γείτονας έτρεξε να σβήσει τις φλόγες που είχαν τυλίξει το σώμα της εγκύου χρησιμοποιώντας το λάστιχο της αυλής.

"Τον είδα που πήγε να πάρει ένα μπουκάλι από το αυτοκίνητο. Από τη μυρωδιά κατάλαβα ότι ήταν οινόπνευμα. Προσπάθησα να το πιάσω, αλλά δεν τα κατάφερα και μετά είδα εκείνη να είναι τυλιγμένη στις φλόγες", δήλωσε ο Gennaro Tassieri, στην ιταλική αστυνομία.

Ο δράστης μετά το επεισόδιο απομακρύνθηκε με το αυτοκίνητό του, όπου έπειτα από μία «τρελή» κούρσα σε κεντρική λεωφόρο και αφού προσέκρουσε σε προστατευτικό κιγκλίδωμα.

Η 38χρονη νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με τους γιατρούς να έχουν προχωρήσει σε επείγουσα καισαρική τομή για να σώσουν το παιδί.

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης,ο Pietropaolo υποστηρίζει ότι "τυφλώθηκε" από τη ζήλια.Ο δράστης προφυλακίστηκε και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας εκ προμελέτης.

ΠΗΓΗ: lastampa.it

Δημοφιλή