Έχετε λίγες μέρες ακόμα για να ψηφίσετε την Αθήνα ως τον καλύτερο ευρωπαϊκό προορισμό

Έχετε λίγες μέρες ακόμα για να ψηφίσετε την Αθήνα ως τον καλύτερο ευρωπαϊκό προορισμό
European Best Destinations

Το 2015 εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες του ίντερνετ ψήφισαν τον καλύτερο, κατά τη γνώμη τους, ταξιδιωτικό προορισμό στην Ευρώπη. Το Bordeaux κέρδισε στο τέλος την πρώτη θέση, χάρη στην πλούσια ιστορία του, τον πολιτισμό, τη γαστρονομία αλλά και την κλασική ομορφιά του.

Φέτος, για έβδομη συνεχή χρονιά, ο ευρωπαϊκός οργανισμός European Best Destinations μας καλεί να ψηφίσουμε τον αγαπημένο μας ευρωπαϊκό προορισμό για το 2016, μέσα από 20 τουριστικούς προορισμούς που, σύμφωνα με το site, θα μας απασχολήσουν περισσότερο μέσα στη χρονιά. Από το Άμστερνταμ μέχρι το Ζαντάρ και από το Παρίσι μέχρι Κότορ, μπορείτε να ψηφίσετε την πόλη που επιθυμείτε περισσότερο να ταξιδέψετε μέσα στο 2016 με ένα απλό κλικ.

Μέσα στην λίστα βρίσκεται και η πόλη των Αθηνών, δίνοντάς μας έτσι μια καλή ευκαιρία να στηρίξουμε το σπίτι μας (sic) και να τραβήξουμε την προσοχή των ταξιδιωτών από όλο τον κόσμο -μια ενδεχόμενη νίκη στο φετινό διαγωνισμό του EuropeanBestDestination μπορεί να λειτουργήσει ως μιας πρώτης τάξεως διαφήμιση για τον τουρισμό της χώρας.

Η ψηφοφορία έχει ξεκινήσει από τις 20 Ιανουαρίου και θα διαρκέσει μέχρι και τις 10 Φεβρουαρίου.